Тренер "Говерли-Закарпаття" зустріне Новий рік у сімейному колі

10
0

Головний тренер футбольного клубу “Говерла-Закарпаття” Олександр Севідов повернувся з Дубаї, що в Об’єднаних Арабських Еміратах , де відпочивав 10 днів. Наразі перебуває в Дніпродзержинську разом з родиною, де власне і планує провести Новий рік.

 

“Новий рік – сімейне свято, тому зустріну його з родиною. Тим більше, у футболістів та тренерів таке життя, що з родиною буваєш вкрай рідко, тому користуємося кожною можливістю. В мене маленька донька, 4 місяці, тому буду для неї Дідом Морозом!”, – повідомив він. На Закарпаття він повернеться 12 січня 2012 року.
 
Прикладу тренера послідує і капітан команди, голкіпер Олександр Надь, який 2012 рік зустріне в рідному Ужгороді разом з родиною. Олександр, кілька тижнів провів в знаній закарпатській санаторії «Синяк», де заліковував травми та відновлював сили до весняної частини чемпіонату. 
 
В Ужгород до друзів з сім’єю приїде розділити Новорічну вечерю й захисник «Говерли-Закарпаття» Віталій Комарницький. Нагадаємо, що восени Віталій отримав серйозну травму, тож йому теж довелося більшість часу у відпустці витрачати на відновлення. 
Завітає до нашого обласного центру на Новорічні свята і центрбек «Говерли» Сергій Нудний, який більшість часу відпуски провів у Придністров’ї. 
 
Нагадаємо, що команда приступить до тренувального процесу 12 січня в Ужгороді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також