Тренер "Минаю" Кобін задоволений діями Мілевського у першому матчі

15
3

ФК Минай поступився ФК Львів з рахунком 1:2. Після гри тренер закарпатців Василь Кобін підбив підсумки гри.

- Нам не вдався дебют гри, одразу перші хвилини. Ми готувалися до такого матчу, знали, що ПФК «Львів» буде низько оборонятись. Ми розуміли, що вони гратимуть на контратаках. Дивилися напередодні поєдинку з хлопцями відео ігор «Львова». Аналізували те, що команда суперника робить після відбору м’яча. Львів’яни м’яч не катають, а максимально швидко намагаються доставити його до нападників. На жаль, до своїх гравців мені достукатись не вдалося. Ми пропустили три контратаки у першому таймі та, можна сказати, на цьому гру можна було завершити. Не буду говорити про якісь індивідуальні помилки. Думаю, ми більше переймалися за те, чи гра взагалі відбудеться. Хоча я просив, казав, що потрібно готуватися до матчу. Це було головним завданням. Рішення стосовно проведення поєдинку повинні приймати люди, які за це несуть відповідальність. На жаль, лінія захисту через такі зайві роздуми і вийшла на поле без належної концентрації. Окрім того, півзахист не був готовий до втрат м’яча та до перешкоджання команді суперника робити такі небезпечні передачі. Власне тому, старт гри провалили. Загалом, втім, ми виглядали краще. Контролювали м’яч, створювали моменти, але, самі розумієте, треба забивати голи. Були, звичайно, хороші нагоди, а саме: стійки, поперечини, небезпечні удари. Коли поступаєшся з рахунком 0:2, то треба забивати у відповідь щонайменше тричі, аби перемогти. На жаль, ми цього не зробили, тому вітаю «Львів» з перемогою. Будемо рухатись далі.

-Голів та асистів у дебютному офіційному матчі за «Минай» чекали від Артема Мілевського. Як оціните гру дебютанта?

- Якщо брати загалом, то мені сподобалося, як він діяв у штрафній зоні суперника. Він віддавав 3-4 хороші передачі на партнерів по команді, але, повторюся, не було завершення. Ці передачі проходили, але потрібно було витискати більше з моментів хлопцям, які на ці паси відкривалися. Артем провів дуже добру гру. За виключенням стартових хвилин, поки пристосовувався до поля. Після того вже і команда стала набагато краще виглядати. Загалом, від середини першого тайму і другий тайм, то Артем діяв на хорошому рівні.

Нагадаємо, що "Минай" вчора поступився ФК "Львів".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

X
xxx

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska

І
Іван

Як мож таке казати, Мільевський своє вже 10 років тому відіграв!

А
Аферісти

Аферюги канторщики ебані

Читайте також