Тренер Зірки: результат гри в Ужгороді не цілком закономірний

5
0

1 вересна ужгородське "Закарпаття" зіграло матч із кіровоградською "Зіркою". Гра закічилася перемогою господарів з рахунком 2:0. Опісля матчу наставники команд поділилися враженнями від зустрічі з журналістами.

Олександр Деріберін:

- На мій погляд, результат гри не цілком закономірний. Гадаю, що наша команда не заслуговувала на такий рахунок, але, на жаль, коли немає забитих голів, тоді й нема перемог. При всій повазі до команди «Закарпаття» - два удари в ствір воріт – два м’ячі. А ті моменти, які мали ми не змогли реалізувати. Тим не менш, хлопці показали себе з кращого боку, подякував їм за це.

Одна нічия, всі інші поразки, як будете виходити з цього становища?

- Вигравати.

Ігор Гамула:

- Не поталанило з погодою, важке поле. Напевно не дуже пристосувалися до мокрого поля. Перший тайм була важка гра, напевно через недооцінку суперника а кіровоградці грали в свою гру, їм втрачати нічого. У нас відчувалася боязнь втратити очки, відчутний був «мандраж» у гравців. У першому таймі забили гол, потім на початку другого, при такій грі можна було й далі забивати, а натомість ледь не пропустили, Шендрік вибив з лінії воріт. Головне є результат, гру ж підтягнемо, підтягнуться ключові футболісти – Бобаль, Микуляк, який сьогодні вийшов в кінці гри, Свиридов сьогодні теж грав після хвороби, отруївся. Зараз у нас важкий виїзд, в якому й подивимося чого варті. Гадаю у нас все буде гаразд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також