Третій Yard-sale стартував в ужгородському пабі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

7
1

Ярмарка-розпродаж hand-made речей, сувенірів, прикрас, започаткована в Ужгороді ще влітку цього року перебралася у приміщення. Попередні два ярд-сейли відбулися у альпінарії поблизу пл.Жупанатської. Однак, холодна пора року загнала організаторів у приміщення.

Цим приміщенням став паб Apriori, що на набережній Незалежності в Ужгороді. О 19.00 тут зібралися автори «дрібного» товару, який доцільно і логічно було принести сюди на продаж.  Потроху почали стікатися і покупці. Їх на вході закладу гостинно зустрічали господиня закладу Тамара Готра та популярна ведуча вечірок і свят Вікторія Рижова. Вони показували відвідувачам де столики з виробами та запрошували проходити всередину. А всередині вже потроху йшла торгівля сережками, брошками, підвісками, хенд-мейд листівками, комірцями, глиняними люльками тощо.

Вікторія Рижова розповіла Мукачево.нет, що до участі зголосилися близько десятка продавців. Покупців же тут цього вечора очікують кілька сотень.

Як розповів організатор заходу Валентин Клєпаков, найпопулярнішим питанням відвідувачів є «чому для заходу обрали таке нетрадиційне  місце?». «А чим це місце погане?» -- дивується Валентин. «Як на мене – цілком здорово, купити собі подаруночок до свят, посидіти, поспілкуватися, чогось випити. Ну і, звісно, будуть танці. Не знаю, що саме це буде: торгівля під музику чи дискотека на ярмарці. Побачимо» -- сказав організатор. 

Ну а ми відзняли кілька фото із заходу і показуємо їх вам:) До слова, захід триватие до 24 години, тож поспішіть!

Коментарі

)
)))

ужгородский гламур)

Читайте також