Третє за день: На Виноградівщині селяни перекрили дорогу до кам’яного кар’єру (ФОТО)

11
3

Дорога заблокована селянами з самого ранку і до сих пір. Відступати не збираються, бо обіцянки чули вже кілька разів за останні роки.

Жителі села Веряця вимагають від облавтодору, якому належить один із кар’єрів у селі, капітального ремонту дороги, зменшення забруднення повітря.

Крім цього блокувальними вимагають збільшення асигнувань з доходів підприємства мінімум 5% на розвиток села, в інакшому випадку вони доб’ються закриття кар’єру.

Як повідомили з місця події нашому сайту активісти, до протестуючих  приїжджав голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк, який пообіцяв посприяти у вирішенні наболілого питання.

Додамо, що у цьому селі це не перше блокування дороги саме через цю проблему, але її ще жодного разу так ніхто і не вирішив. Все закінчується обіцянками як місцевого керівництва, так і обласного.

Читайте також: Під Ужгородом перекрили трасу Київ - Чоп протестуючи за децентралізацію

Коментарі

П
Правдоруб

На фото №3 зліва стоїть самий ВЕЛИКИЙ жулік-пройдисвіт та злодій на світи - Женька (колишній головний інженер Виноградівського винрадгоспу) , який розвалив цей Виноградівський винрадгосп а потім продав на металобрухт вмісті з тодішнім директором Проданом (рідий брат майора СБУ Продана Івана)

Р
Русин

То не люде катятся по наклонной, то влада нюх потеряла, КОЛИ УЖЕ ДОРОГИ БУДУТ ЕВРОПЕЙСЬКИ???

НД
Николай Давыдик

почему? Отчего люди катятся по наклонной?

Читайте також