Третина жінок краще проведуть вечір в компанії кішки, ніж чоловіка

10
0

Італійська асоціація захисту тварин і навколишнього середовища провела дослідження, яке виявило нову тенденцію, згідно з якою все більше жінок вважають за краще проводити свої вечори в компанії кішок, а не чоловіків.

"Якби кішки не були такими індивідуалістами, вони б домінували на Землі, сказав свого часу Бредбері. Сьогодні вони захопили наші квартири (в Італії їх близько 8 мільйонів), і їх називають "найкращими друзями самотніх людей", - розповідає Розелін Салемі в матеріалі, опублікованому в газеті La Stampa.

Італійська асоціація захисту тварин і навколишнього середовища Aidaa завдяки традиційному опитуванню знайшла підтвердження тенденції, що набирає обертів в останні три роки. 35% одиноких жінок обрали компанію кішки, особливо якщо вони весь день проводять на роботі.

Існують і прихильники крайніх позицій, пропагованих у Facebook: "краще мати вдома кішку, ніж нареченого біля дверей", пише видання.

Психолог Сьюзан Філліпс впевнена, що якщо людина поводитиме себе, як кішка, наші любовні відносини покращаться. На її думку, правила дуже прості: вітатися і пеститися, не думати про погане, просити вибачення і прощати, не засуджувати себе і не судити. Також у мережі описується така дилема: "Мій наречений терпіти не може шерсті мого обожнюваного білого персидського кота на дивані або на одязі, я не можуть вирішити цю проблему, я ризикую одним з них, що я можу зробити?" Рішення було одностайним: кіт перемагає нареченого з рахунком 10:0.

Нагадаємо, раніше наукове видання New Scientist порівняло собак і кішок як домашніх тварин за 11 критеріями, посилаючись на опубліковані раніше роботи вчених. За версією авторів дослідження, собаки перемагають в шести пунктах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також