Трохи цікавого про тютюн для кальяну Must Have

9
0

Куріння кальяну зі смачним тютюном можна назвати одним із вищих видів насолоди. І для того, аби куріння було смачним, слід обирати кращий тютюн.

Сучасний український ринок пропонує велике різноманіття тютюну для куріння кальяну і не тільки. Наразі можна знайти і безпечні замінники тютюну, і без нікотинові суміші.

Одним з популярніших товарів такого класу на українському ринку був та залишається Must Have. Він має середню міцність, тому любителі покурити часто обирають саме його. До того ж, для такого тютюну характерна наявність великого різноманіття смаків, як чудово куряться самостійно.

Чи можна міксувати тютюн Must Have з іншими виробами?

Змішування різних тютюнів допомагає отримати нові смаки та цікаві поєднання, що зроблять ваше куріння ще більш неймовірним. Проте, не кожний тютюн для цього підходить. А саме, тютюн від Must Have рекомендують замішувати лише з іншими смаками того ж самого виробника.

Адже в основу такого продукту входить бленд (тобто, суміш різних сортів тютюнових листів). При куріння цей тютюн має специфічні характеристики та при змішування з іншими схожими продуктами можна отримати різний час їх згорання. Тобто, настане час, при чому, доволі швидко, і один з тютюнів у суміші згорить швидше за інших, зіпсувавши вам куріння.

А якщо дуже хочеться змішувати Must Have з іншим тютюном?

Але якщо ну дуже хочеться спробувати змішувати Must Have з іншими продуктами, то звісно варто спробувати. Проте звертайте увагу на жаростійкість продукту, на основу тютюну та смаки.

При чому, перші дві характеристики мають бути максимально схожі між собою, а третя важлива для отримання соковитого смаку для курінні. І для цього слід пам’ятати основи змішування тютюнів для кальяну.

А саме, пропорції змішування, які смаки між собою поєднуються та як визначити основний смак в куріння. Так, у Must Have багато яскравих та соковитих смаків, які чудово підійдуть на роль головного смаку при куріння. І використовуючи інші продукти, ви зможете доповнити його та зробити ще кращим.

Які інструменти необхідно використовувати для замішування тютюну для кальяну

Все, що вам знадобиться, можна знайти на будь-який кухні. Якщо ви не маєте професійних інструментів, але для домашнього куріння хочеться спробувати себе в ролі майстра кальяну, то можна використовувати і прості столові прибори. Наприклад, з замішуванням тютюну чудово впорається звичайна виделка та ніж. Все простіше, аніж здається!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також