Тролінг на рівні ЄС: «Привіт, диктатор!» – привітався на саміті у Ризі голова Єврокомісії з прем’єром Угорщини (ФОТО, ВІДЕО)

7
14

У ході офіційної церемонії відкриття та вітання учасників саміту «Східне партнерство» у столиці Латвії Жан-Клод Юнкер був як то кажуть в ударі – багато жартував і тролив колег. Водночас, усе це виглядало дуже добродушно та органічно, створювало невимушену атмосферу.

Особливо «дісталося» прем’єр-міністру Угорщини Віктору Орбану. Спершу Юнкер проанотував його прибуття «Диктатор наближається!», чим розсмішив колег, а тоді без зайвого офіціозу звернувся безпосередньо Орбана: «Диктатор…», і тоді потис йому спершу руку, а потім дав дружнього ляпаса.

Варто зауважити, що прем’єр Угорщини зовсім не розгубився і тримався добре, посміхався і немов підігрував Юнкеру.

Оригінальне привітання на саміті досі смакують усі без виключення світові ЗМІ. Передумовою такому тролінгу стала політика Віктора Орбана як щодо Росії, так і всередині країни, де угорська опозиція використовує те ж слово щодо лідера країни, яке використав голова Єврокомісії на саміті.

Разом з тим зауважимо, що офіційний Будапешт на усіх рівнях запевняє: Угорщина підтримує санкції ЄС щодо Росії та засуджує агресивні плани Москви, а на темі угорсько-російських відносин спекулюють.

Mukachevo.net за матеріалами Euronews

Коментарі

1
1

молодець дідо

Т
Тристан

Як сміє старий педераст так поводитись з лідером суверенної держави?

Ф
Фадёш

Ви не бачили що було далі------>після закінчення засідання Клод Юнкер дав пендалю Порошенка з криком:"Пішов вон жебрак, ти нам вже набрид"

Z
Zoltan

Юнкер вел себя совсем не адекватно - и не только с Орбанон. Посмотрите видео, даже те поймут, которые не говорят по-франзуски http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/05/26/itt_a_teljes_juncker-video/

Z
Zoltan

Я не сторонник Орбана, но Юнкер перешагнул все границы дипломатического этикета!

ДР
до редакції

А може ознайомите наш народ,як обісралася наша делегація,як сиділи в дорогому ресторані і пиячили,лише не зрозуміло,що празнували.

1
1

Варто зауважити, що як завжди в тексті статті груба помилка: два рази написано "диктор" замість "диктатор"... Різниця приблизно як "екстремал" та "екстреміст" ))))

РБ
Роккі Бальбоа

Я замість Орбана таку плюху би йому отвісив, що залетів би за куліси. Чурбан старий.

Н
Неймар

Віктор Орбан один із самих кращих премєрів Угорщини.Як би його не називали, чи диктатор чи Віктатор і т.д.факт є фактом. Це по-перше. По-друге Жан Клод Юнкер був премєром Люксембургом, і є факти, що він тож хороший диктатор був, просто він це забув.По-третє багато країн ЄС критикують його, що він абсолютно на дану посаду не підходить, бо він старий алкоголік-придурок в якого девіантна поведінка, тобто поведінка прирівнюється до підліткогового віку, а він далеко не молодий і посада в нього не простенька. Що зробиш дурак є дураком)

K
Karl

молодец Орбан

K
Karl

Орбан молодец нам такого президента надо!

M
Magyarorszag

Ha Isten velunk,ki ellenunk? (Rom.8.31)

Д
Денис

Орбану надо было ответить: - "Привет, гомосек!" и руки не подавать )))

В
Вальцман

Був би внас такий диктатотор як Орбан то діла б були не такі жахливі

Читайте також