Троє невідомих зняли з ратуші в Мукачеві прапор (ВІДЕО)

10
8

На відео, яке з'явилось у мережі, є сам процес інциденту.

Сьогодні, 19 вересня депутат Мукачівської міської ради Роберт Іванчо оприлюднив у мережі відео з камер спостереження, на якому видно, як троє невідомих осіб, імовірно чоловіків, знімають прапор України, який було прикріплено на міській ратуші.

Після цього, один з них, чи то кидає, чи випадково випускає його з рук на бруківку. Чоловіки підбирають прапор і йдуть з ним геть.

Робер Іванчо закликає правоохоронців звернути на цей факт увагу, адже за його словами це "наруга над Державним Прапором України, який було зірвано з будівлі міської ради та скинуто на землю і сплюндровано".

Пропонуємо до уваги це відео з камер спостереження:

Коментарі

М
мики

Народ ждет Европейский прапор а наши власти уже перес р а ли сь с пятью Евро-странами . Это говорит о том что порошенку ЕС не нужен.Он опять обманул народ.

И
Иван

Скоро не то будет, скоро и гимн будет жидовский.Вы посмотрите как сейчас жиды хотят попасть во власть. Порошенко , Гройсман, Рабинович, Розенблат все эти Березы и Кальцманы. Да вы и сами видите и знаете всех.

В
вася

Всё что делается плохое в Украине дело рук нашей жидовской власти.Им бы одно своровать!

СМ
старий мент

буде звичайна "хуліганка", якщо знайдуть. нагадаю щодо самого Іванчо Р. хто він є http://uzhgorod.net.ua/news/21380 - ДОВІДКА 13 грудня депутат Мукачівської міськради, голова депутатської фракції Партії регіонів у міськраді, член депкомісії з законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики Роберт Іванчо у нетверезому стані зірвав урок з хореографії у місцевій гімназії та наніс тілесні ушкодження вихователю групи продовженого дня Ользі Сенько. "ЗІК" 20 грудня 2006р.

0
007

*Забов купити дньом

0
007

То просто дітина попросила нянька купити йів укр прапор, а тот забов купити дубом, а усьо уже боло закрито, та зняв з ратуші.

Д
До

То прокурор пяний

О
Олексій

Море камер, море мусорів - толку НУЛЬ!

Читайте також