Троє студенток-журналісток УжНУ увійшли до п’ятірки кращих

4
0

на двох всеукраїнських олімпіадах

Троє студенток-журналісток Ужгородського нацуніверситету увійшли до п’ятірки кращих на двох всеукраїнських олімпіадах. Про це сьогодні, 2 квітня, власкорові ЗІКу повідомили із прес-центру УжНУ.



У Сумах відбулися три всеукраїнські студентські олімпіади – зі спеціальностей «журналістика», «видавнича справа і редагування» та «реклама і громадські зв’язки». У цих заходах змагалися близько 100 учасників із 20 навчальних закладів України. У двох із названих олімпіад брали участь і журналісти Ужгородського національного університету.



За результатами олімпіад, студентка 4 курсу Тетяна Пуйко виборола 2 місце на олімпіаді з журналістики другого рівня (серед студентів 4 – 5 курсів), чим продовжила започатковану традицію своїх попередників – не повертатися додому без призових місць. Крім того, у журналістській олімпіаді першого рівня виступила другокурсниця Марія Рибченко, посівши серед студентів 2 – 3 курсів теж високе місце – п’яте. Причому наші дівчата випередили представниць традиційно сильних журналістських шкіл із таких міст, як Львів, Харків, Дніпропетровськ тощо.



До п’ятірки кращих в Україні потрапила й ще одна студентка відділення журналістики – третьокурсниця Надія Вишневська. Вона теж показала п’ятий результат, але зі спеціальності «реклама і громадські зв’язки». Причому в УжНУ ще немає зазначеної спеціальності, до того ж за навчальним планом студенти піар вивчають пізніше (а саме більшість питань було із цієї дисципліни).



Делегація на чолі з доцентом кафедри журналістики Володимиром Тарасюком висловила вдячність ректоратові університету за віднайдену можливість профінансувати поїздку до Сум.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також