Троє закарпатців підірвали ресторан на Івано-Франківщині (ФОТО)

13
8

Вибух, який пошкодив приміщення ресторану стався вчора, 6 вересня близько 02:00 години ночі у районному центрі.

У Головному управлінні національної поліції Івано_франківська розповідають, для того аби знайти злочинців їм знадобилось 9 годин.  Так вони затримали групу з 5 чоловіків.

Сллідчо-оперативна група прибула на місце де встановила, що злочинці використали вибухову речовину та шляхом її підриву пошкодили приміщення ресторану.

Згодом, поліція таки війшла на злочинців і затримала їх, ними виявились чоловіки від 23 до 60 років. Двоє з них мешканці Косівського району, троє – Закарпатської області.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 ККУ, а саме умисне знищення або пошкодження майна.

Злочинцям "світить" строк від 3 до 15 років. 

Дивіться також: З'явилося фото та відео з місця вибуху будинку на Берегівщині

Коментарі

Ш
Шойт

Дохтор-ветеринар,уріжи субі яйця і нокалови заєдно.Хоть двом поможеш оби дурних дале не плодили.

Д
дохтор

Я сим лопухам помогти не можу

Н
Но

До шойта які ваші нащі недоразвитий ти у мами трафився .чужа біда може стати твойов а твоя чужов...і присому туй сердобольний нерозумію.запишися до дохтора може ти поможе хоть малинько

Б
Букі

То Марчій одробляє заплачені за нього долари

Ш
Шойт

До Но.Кібись такий був сердобольний,коли вни у нас роблять біду,як пише Пішто-бачі.То ваша ментальность,як у вас біда,то туды треба сочувствувати,засуджувати,вшановувати,а як у другого то гиргоніти! Добре што люди не пострадали!

Н
Но

Смійтеся недоразвиті смійтеся а другий раз вашое зорвуть а вать родичів ваших а воть діти ваші в тому місті будуть..ооо тоди насміетеся доста.не мош з чужої біди сміятися ..шо би не боло а так робити немош.

П
Пішто-бачі

Но сисе йов! Таке ми ся любить! А то лем вони до нас ходять, спочатку факели палять, у кірзових сапогах по мраморних плитах гупають, а після авто й будинки горять.

Н
НЛО

Конкуренция или денег завис.

Читайте також