Три багатофункціональні спортмайданчики

13
0

відкрили днями в Мукачеві

7 вересня 2007 року, напередодні святкування Дня фізичної культури та спорту, в місті Мукачеві відбулося урочисте відкриття трьох багатофункціональних красенів-спортмайданчиків, які були зведені за фінансової підтримки Почесного громадянина міста, Глави Секретаріату Президента України Віктора Івановича Балоги.

 Мало хто вірив, що територія на якій велися підготовчі будівельні роботи не віддана під високоприбуткові об»єкти: кафе, автомобільні стоянки, гаражі тощо. І тільки після завершення будівельних робіт, мешканці наших мікрорайонів могли переконатися в тому, що в місті та державі є люди, які продовжують піклуються про дітей.

Виступаючі на відкриті спортивних об»єктів: депутат обласної ради В.І.Шкріба, заступник міського голови М.М.Лабош та інші висловили щиру вдячність на адресу В.І. Балоги.

Відрадно, що відразу після урочистої частини на спортивних майданчиках були проведенні масові спортивні змагання з футболу, баскетболу та волейболу, повідомили  у відділі внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також