Три дні блукав у горах без їжі та води: на Закарпатті виявили 30-річного знесиленого чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)

55
1

В горах на Закарпатті поблизу словацького кордону прикордонники Чопського загону виявили знесиленого 30-річного чоловіка.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, виснаженого чоловіка, який лежав на землі прикордонники виявили під час патрулювання гірської ділянки кордону. Він розповів, що уже три дні блукав у горах без їжі та води.

Прикордонники з'ясували, що 30-річний вінничанин мав намір пробратися до Словаччини. Він самостійно проклав маршрут по онлайн картах, однак долаючи складну місцевість, не втримався на скелі та впав з крутого схилу. Під час падіння він втратив мобільний телефон, тож не міг подзвонити та покликати на допомогу. Він намагався йти далі, однак, через отримані під час падіння травми, пересувався повільно, часом повз і на третій день голоду та зневоднення зміг подолати лише 500 метрів. Коли його знайшли прикордонники, чоловік геть втратив сили та заснув на землі.


Чоловіку надали невідкладну допомогу та викликали швидку. Також на нього склали адміністративно-процесуальні документи за ст. 204-1 КУпАП.


Нагадаємо, поблизу румунського кордону в річці Тиса виявили тіло 21-річного хлопця із Прикарпаття.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Артем

Якщо це Величак то наші держслужбовців одно і теж що окупанти... пишете бредятіну фактів 0 зарплату вам не дав би нікому за вашу некомпетентність тупість чи лживу не достовірну й не повну інформацію. Я б хотів щоб Сява чи кефа виплатив до копійок всю мамину потєрю через нього. Поліція це нацисти через яких почалася війна.

Читайте також