Три групи нелегальних мігрантів

1
0

затримано за вихідні

Прикордонний наряд застави „Паладь Комарівці” Чопського загону перепинив за 30 метрів від лінії державного рубежу 8 громадян Іраку, які увечері 8 березня намагалися пробратися до сусідньої Словаччини. Омріяна земля була так близько, що іноземці ніяк хотіли вірити у невдачу.

Замість того, щоб мирно здатися, вони кинулися врізнобіч. Лише попереджувальні автоматні постріли охолодили запал нелегалів.

Ще одну групу затримали прикордонники застави „Новоселиця” цього ж загону. 5 вихідців із Бангладеш щойно зробили лаз у загороджувальному паркані і готувалися до останнього „марш-кидка”, однак і їх спіткала поразка: замість продовження мандрівки іноземці під конвоєм рушили на заставу.

А от двох громадян Грузії, що також мали дуже конкретні наміри, спіймали місцеві жителі одного із прикордонних сіл Перечинського району. Селянам видалися підозрілими двоє кавказців, що вешталися у контрольованому районі, тож останніх швиденько „пов’язали” та передали прикордонникам.

Усього з початку нинішнього року співробітники прикордонного відомства за незаконне перетинання державного рубежу затримали близько 300 нелегальних мігрантів, причому більшу частину з них - на західних кордонах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також