Три моделі Apple Watch, без яких неможливо уявити сучасного українця

21
0

Іноді гаджети для смартфона корисніші за самі смартфони. Все завдяки великому функціоналу і можливості підібрати модель індивідуально під свої потреби.

Перед вами — три нові моделі Apple Watch, кожна зі своїми особливостями, на які важливо звернути увагу під час купівлі. Завдяки цьому ви заощадите час і гроші.

Apple Watch Ultra – преміальна модель розумних годинників, яка просто вражає функціоналом і увагою до деталей.

Екран

Встановлено великий прямокутний дисплей на 49 мм з роздільною здатністю 502х410 і OLED LTPO матрицею. Доступні кілька внутрішніх екранів, які можна змінювати залежно від бажання.

Акумулятор

У режимі активної роботи гаджет протримається на одному заряді до 18 годин. У цей проміжок входить сотня повідомлень, регулярні перегляди часу та одне тренування протягом 30 хвилин з музикою. У пасивному режимі годинник зберігає заряд понад 36 годин.

Датчики

Повний комплект корисних опцій від GPS, компаса і гіроскопа до альтиметра, акселерометра і датчика зняття з руки. Доступні функції SMS, швидких викликів, електронної пошти та активації подій з календаря.

Процесор

Усередині титанового корпусу Apple S8 на два ядра і 32 Гб вбудованої пам'яті. Цього вистачить для всіх улюблених додатків з офіційного магазину купертинівців.

Опції для спорту

Особливу увагу приділено екстремальним умовам, в яких годинник працює в штатному режимі. Є функції вимірювання пульсу, пройденого шляху, підрахунку калорій і навіть моніторингу сну. Підтримуються різні тренування: від альпінізму і йоги до веслування і степпера.

Розумний годинник преміального рівня — статусний гаджет, який сподобається шанувальникам Apple. Але оскільки ціну його багато хто вважатиме занадто високою, представляємо гідні альтернативи.

Apple Watch SE. Доступна вартість виправдовується дисплеєм на 40 мм і роздільною здатністю 324х394 з OLED LTPO матрицею. Плюс продуктивний процесор S8 SiP і 32 Гб вбудованої пам'яті.

Apple Watch 8. На алюмінієвому корпусі розміщується дисплей на 45 мм з роздільною здатністю 396х484. Є технологія захисту скла Ion-X і настроювані екрани. Керувати годинником можна через сенсорний екран або кнопками. Акумулятор підтримує роботу протягом 18 годин, є силіконовий ремінець у комплекті.

Про що ще потрібно знати, обираючи Apple Watch

Водні види спорту вимагають високого ступеня захисту від вологи за стандартом WR100, який є тільки в ULTRA серії.

Шанувальникам фітнесу і пробіжок сподобається Watch SE або 8 (залежно від бюджету і побажань за розміром дисплея).

Спортивний функціонал у всіх моделях приблизно однаковий:

  • альпінізм;
  • йога;
  • степпер;
  • кардіо;
  • бігова доріжка;
  • велотренажер;
  • плавання в басейні.

Але датчики в дорожчих моделях краще вловлюють вашу прогресію і можуть точніше збирати статистику.

У комплекті пропонуються силіконові або тканинні моделі, але зараз у тренді для носіння щодня натуральна шкіра. Завдяки їй зап'ястя не потіє і комфорт підвищується. Тому зверніть окрему увагу на ремінець.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також