Трьом закарпатцям, за напад на прикордонника, світить до 5 років в'язниці

4
4

Правоохоронці встановили особи всіх трьох нападників. Одному з них тільки 16 років.

Як зазначають в поліції Закарпаття, кримінальне провадження правоохоронці відкрили за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

В ході оперативно-розшукових заходів полісмени встановили, особи трьох нападників на прикордонника. Всі вони жителі смт. Солотвино, 16-ти, 21-г та , 23-ох років.

Наразі у справі триває слідство. Згідно інкримінованої правопорушникам статті 345 Кримінального кодексу України нападникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, 24 травня, близько 5:00 ранку, біля будинку військовослужбовця на прикордонника напали троє невідомих, які застосували проти нього газовий балончик і втекли.


Коментарі

В
Вася

Правильно. Вообще, любрє г- но, що на держслужбовця шось підняло, крім камери, саджати на 10ку з конфіскаційов, кормити пшеницьов і водов. Розвелося блатарів..

ДU
до u78

попроси свого хозяiна петю потрошенка обиго притримав iщи в межах 8-10 грн, як обiцяв.

U
u78

Щас Зельц по подсказке Бени объявит дефолт и ... И бакс взлетит как ракета!

П
Правдоруб

Дуже малий термін. За кордоном (Америка, країни Європи) тільки за спробу за нападу на осіб УПОВНОВАЖЕНИХ НА ВИКОНАННЯ ФУНКЦІЙ ДЕРЖАВИ саджають за грати на термін від 8 до 12 років. А якщо злочинець завдав тілесних ушкоджень можуть посадити на ДОВІЧНЕ ув'язнення. Держава повинна не тільки "вимагати" з тих ХТО НА НЕЇ ПРАЦЮЄ але й що ЗАХИЩАТИ!!!

Читайте також