Триває розслідування розбійного нападу в Іршаві

10
1

У перші дні Нового року іршавські правоохоронці Закарпатської області працювали у посиленому режимі, отримавши неприємний «сюрприз» у вигляді розбійного нападу в районному центрі на місцевого приватного підприємця. У зв’язку з цим днями були проведені комплексні оперативно-профілактичні відпрацювання найбільших нанесених пунктів району та ринків у м.Іршава та в с Довге.

Метою таких заходів у першу чергу було забезпечення належного громадського порядку. Водночас правоохоронці намагалися отримати необхідну інформацію для розкриття згаданого розбійного нападу. До робочих груп, які здійснювали перевірку, увійшли досвідчені співробітники всіх служб Іршавського райвідділу УМВС. Загальний інструктаж провів в.о.начальника підполковник міліції Володимир Ліванець. Він, зокрема, наголосив, що особовий склад повинен чітко дотримуватися у своїх діях законності,а також ввічливо ставитисядо громадян.

У першу чергу працівники міліції відпрацювали такі населені пункти, як села Ільниця, Білки, Загаття, Ч.Потік,Довге та місто Іршава. Правоохоронці перевірили весь т.зв.під обліковий елемент, тобто раніше судимих осіб, тих, хто перебуває під адміністративним наглядом, хронічних алкоголіків; неблагополучні сім’ї. З усіма провели відповідну профілактичну роботу задля недопущення скоєння ними повторних злочинів та правопорушень. За період відпрацювання співробітникиІршавського РВ УМВС склали120 адміністративних протоколів.

За словами керівництва цього підрозділу, такі комплексні заходи проводитимутьсяі надалі. Адже,досвід переконує, що вони дають можливість оперативно й результативно боротись з різними правопорушниками. А щодо згаданого розбійного нападув Іршаві, то розслідування цього злочину наразі триває.

Коментарі

М
Мукачівець.

Уіршавіневчатьписатисловаокремохіба?

Читайте також