Цап вийшов на зв'язок у Житомирі. Каже: телефон розбив, але хабар не брав (ФОТО)

12
18

Заступник мера Ужгорода каже, що чув про якісь обшуки у себе в кабінеті.

- Працюємо з нашими житомирськими партнерами по цілому ряду питань: встановлення в Ужгороді сучасних зупинок, впровадження е-квитка, придбання багатофункціональноі прибиральноі техніки, - пише чиновник у своєму Facebook. 

- П.с. Чую, що в Ужгороді вирують пристрасті. Публічно повідомляю те, що розкажу всі бажаючим з правоохоронних органів - ніяких грошей не брав. Жодних сенсацій.) П.с.п.с. В Києві на нечищеному тротуарі ( і там такі є!) впав телефон - деякий час зв'язок ускладнений через це. Без сенсацій.), - додає Іштван Цап. 

Нагадуємо, що до п'ятниці заступник мера Ужгорода перебуває у відрядженні.  Також, окрім посередника вилучено ймовірні хабарі в 2-х працівників міськради Ужгорода. Раніше оіційно повідомлялося, що обшуки в кабінеті Цапа пов'язані з земельними схемами за хабарі.

 

Коментарі

П
Підоруснакови

На тя уже прийшло

Р
Руснак

До07:39. Неборе чумусь запоздив коли Бог розум ділив.Позирай бо прийде на тя такоє што ся завадиш!

Н
Небайдужий

Де та поліція чесна , що проводить обшуки і бореться із шахраями , я чогось їх не бачу і коли заявляв про вимагання хабаря то вони навіть до ЄДР не внесли , а спустили по тормозам і дали відписку , що не можуть кваліфікувати як хабар ) ось такі РЕФОРМИ ) заказуха і показуха !

ДС
До сигінь руснака

Сине,зроби світови услугу,іди та завісся.

Я
я

цап-вин и е цап...

ВЗ
Влада Зрада

Цап - не козел, це чесна і порядна людина! Він щиро і гучно вигукував : Слава Україні! Слава нації! Банду геть! Україна понад усе! А головне він підтримував Майдан і називає Крим українським, а громадянську війну - АТО.

В
Вуйко

Думаву никого не буде крайнього, спишуть всьо на нич)) Бо як каже історія, ще не було випадку, щоб посадили чиновника (Юлю не в щет, бо она не сиділа, а відпочивала в 5 зірковому номері з євроремонтом і плазмою). І Як каже наш цімбора Діма Пасульов: "Совпаденіє??? Нидумаву!!!")))

Р
Руснак

Главврач Берегувської психбольниці уже опубліковав у ЗМІ об'яву,што із больниці втік пацієнт,якого другі хворі кличуть-"Фатьов"!

Ф
Фатьов

Пене, дохторе" ! Кажете "...для зясування обставин вашого контакту з нашими підопічними"? Оскільки ви кожного дня контактуєте з "русинами ", та "нижніми маргами" то потребуєте повсякденного поновлення довідки. Але сьогодні, мабуть, консіліум вам відмовив в цьому задоволенні.

ГЛ
Головний лыкар БПЛ

Пане Фатьове, ваш зауваження сприйнято.Запрошуэме вас також завітати до нас для зясування обставин вашого контакту з нашими підопічними. Заодно зможете також обновити свою довідку

Ф
Фатьов

Хочу ся звернути до головного лікаря Берегівської психіатричної лікарні. Пане, дохторе, заберіть "компи" у своїх пацієнтів "Руснак" та "До нижньої марги". І. на кінець, займіться ефективним лікуванням цих субєктів, бо вони не орієнтуються ні в просторі, ні в часі. В противному разі я буду писати скаргу в Міністерство охорони здоровя щоб вас звільнили за невиконання службових обовязків.

Р
Руснак

Штефане Круковый, чеши у Лемберг, смітя збирати! "Культурна столиця" вонить на цілу Європу! Мы той саміся розбереме без вас, што всяды лізите! "Перехожый" вам бы за майданы, горчки розкалити і на копоню надіти!

СК
Степан Крук

Звичайно,що ми не володіємо оперативною інформацією,тому достеменно щось казати та робити висновки не можемо. Але на деякі неувязки хотілося бзвернути увагу. 1. Посередник несе хабар І.Цапу, якого не має в місті, а ні в області. Це як? 2. Якщо помічені гроші знайшли в кабінеті Цапа,котрий в Києві,то виникає прецедент,що ці гроші підкинули. 3. Цап тільки через добу довідався, що був обшук в його кабінеті коли вже сутки всі ЗМІ "гудуть" про це. Звязатися та повідомити про своє місце знаходження не міг, через поломку телефону (Боже,і як ми раніше обходилися без "мобілок"?!). Це нагадує історію Горбачова, котрий в новій дачі у Форосі, довідався про путч із старого радіоприймача, котрий знайшли на даху цієї нової дачі. 3. Що заважає Цапу звернутися за розясненнями прокуратури по місцю його знаходження в Житомирі?

Д
Дрон

Нічого з цього не буде, бо в нашій державі ніхто ні за що не відповідає. Невже правоохоронці такі недолугі ?

В
вiталька

..а з неборака-ФОП, який на хоча б на 1 коп. провтикає заплатити податок (і треба заплатити так, щоб в податковій уже 20 числа бачили платіж) стігають 50% від загальної суми місячної сплати податку(!). Вообщем нічого нового-на украйні все такий же розгул бандитизма, небаченої корупції і безкарності, повна відсутність судової системи як такої. Поскачемо ? Чи може шини попалимо і гімн поспіваємо, може щось..

ІІ
іштенем іштенем

киби тот фатю дому живий прийшов, бо вже тильо заяв було, вже го назначили взяточником, сам генпрукурор в курсі .

М
Миколай

Ага,просто геній! Телефон розбив,а селфі на калькулятор сфотографував ?))

СК
Степан Крук

Треба негайно виписати лицензію на полювання на Козла!

Читайте також