«Це була халатність»: помічник Зеленського Єрмак прокоментував загибель школяра на Закарпатті

15
11

Помічник Президента України Андрій Єрмак переконаний, що відповісти за трагічну смерть 11-річного Сергія Церуша мають представники школи.

Як зазначають у прес-службі Президента України, помічник Глави держави побував у Воловецькій ЗОШ та поспілкувався щодо розслідування трагедії з директоркою школи й начальником районного відділу поліції.

— Це була халатність. Хоча мені спробували розповісти, що це нещасний випадок, – зазначив Андрій Єрмак.

Трагедія сталася під час перерви, а територія школи не була відгороджена від річки парканом.

Помічник Президента висловив переконання, що відповісти за те, що сталося, мають представники навчального закладу, а школу потрібно обгородити, щоб уникнути повторення трагедії.

Андрій Єрмак також передав слова співчуття від Володимира Зеленського батькам загиблого та підкреслив, що справедливе розслідування цієї справи – принципове питання.

Нагадаємо, в четвер під час перерви біля школи впав у річку п'ятикласник.

Наступного дня тіло хлопчика рятувальники виявили за 3 км від Воловця.

Зазначимо, що вчора на Закарпаття прибула комісія, на чолі з помічником президента України Андрієм Єрмаком, яка встановлює наслідки негоди, що сталась днями в області.

Після відвідин Закарпаття, помічник Зеленського пообіцяв припинити жахливу вирубку лісів на Закарпатті.

Коментарі

І
Іван

а чудо луганськоє, якого Порох з Москалем призначав головою Мукачівської РДА, вже начав лизати новому наняньови?

Р
робот

вчителі винуваті 100 % , дітей они ци видите учать , марш всі городину строити

В
Вчитель

Саркастично,но справедливо! Співчуваю батькам.Але я відразу казав,що цапами відбувайлами зроблять вчителів!

Т
Троцкій

Ще яка халатність. 100 років біля річки не було сітки і діти якось вчилися. Тепер вчителі не поставили охорону біля води, нехай тоді йдуть в тюрма.

Р
Ріа

Ви, що неможна Гайдая. Ми бачили результат по Мукачівському р-ні, нічого незробив. Схаменіться.. Обирали нового президента, а тут такий подарунок.

І
Ірина

Не преведи Господи Гайдая до ОДА по Мукачівському районі побачили результат його роботи.Ні доріг нічого для людей.Вірю що Зе команда розповість про Порошенківського друга президенту.Обурення буде цілої області.

V
VVUUU

ГАЙДАЙ -це ДОБРЕ-гол.ОДА!!!Бо НЕМІСЦЕВИЙ-ГОЛОВНЕ!!!

М
Мукачево

"Мукач" Ти або Светка Кешеля, або "Оксана-Оксана" подруга Гайдая, бо так добре як Вам нікому не було!!! Якщо Воно десь допадеться до керування то висловлюю тому регіону співчуття. Такого розвалу у всіх сферах як догаздувався Гайдай в Мукачівському районі не було ніколи!!!! Починаю нервувати за Зе команду якщо починає свій рух з такими людьми

М
Мукач

Хай Господь упокоїть душу Сергійка, чесно, тут коментарі зайві... А відносно Гайдая - це не та людина, яка приходить в гості коли все добре. Я маю право на цю думку, і довіряю йому. Я переконаний в тім, що долю Срібної Землі він може переродити, не для нас, для наших дітей.

Й
Йони

Спасибо кэп... "Она утонула" - ВВП

А
адмін

А то чудо-юдо Гайдай шо там забув?

Читайте також