"Це просто саботаж": люди змушені стояти у черзі до Угорщини по 5-6 годин (ФОТО)

49
11

Аби потрапити до Угорщини через КПП "Лужанка-Берегшурань" слід прочекати у черзі не менше 4 годин. Сьогодні вранці час очікування ще більше зріс. Деякі люди, які планували рано вранці перетнути кордон, стоять вже майже 5 годин.

Розлючені водії кажуть, що затримують обслуговування автомобілів угорські митники та прикордонники.

"Це просто справжній саботаж", - повідомляє Mukachevo.net з нейтральної смуги водій з Берегова. "Раніше були нарікання на українську митницю, тепер все навпаки - угорці просто перестали працювати. Таке враження, що робиться все це навмисно - аби розлютити всіх. При чому страждають від цього як українські водії, так і угорські. Не розумію кому це може бути вигідно..."

У автомобільній черзі, яка розтягнулася аж до магазину "Duty Free" з українського боку, щохвилини зростає напруження. Деякі намагаються прорватися вперед, тоді починаються крики та нецензурна лайка.

Не можуть потрапити до своєї окремої черги навіть власники європаспортів. Кордон в угорському напрямку практично стоїть. Деякі пов'язують це з технічними роботами, які нині проводять на угорських КПП. Нещодавно був опублікований графік затримок.

"Натомість навіть поскаржитись нема кому - угорська "гаряча лінія" не відповідає. До української прикордонної служби можна додзвонитися без проблем. Невже нікого в Угорщині не хвилює, що відбувається у них на кордоні?", - риторично запитують водії.

На офіційному сайті поліції Угорщини приблизний час очікування на КПП "Лужанка-Берегшурань" також вказаний невірно. Наразі вказано, що це 2 години. Насправді - як мінімум вдвічі, а то і втричі більше.

Коментарі

О
Олексій

Черги через бляхерів і пересічників!

Й
ЙОк

Обись знав МАРГО туй єдні злодії живуть раз мацкалі навчили красти а потом талановиті укр. учні удшліфовали злодійські навики і тепер перебач невкрав нежити неспати негоден...

Д"
До "До нижньої марги" 2

Типир всьо понятно із за кого очіріді...із за тих ко на роботу їде у Мадярщину

Д«
До «до нижньої марги»

Но ти тупий...та ко рано у 7 чи 8 годин чи коли ти там у свій калхоз на роботу їдеш на пересечки ходить???

ДН
до нижньої марги

ти мені свиняку розкажи із за чого черга..я на роботу рано проїхати не можу із за блях ваших вошивих

М
Мукачево

Яким тупим треба бути оби казати шо черга із за пересічників... пересічники не їдуть на мадярську сторону. А просто виїжають за шлагбаум на Україні і вертаються. Стаття вообще про чергу на угорській стороні

Я
я

Бабай правий

Б
Бабай

А попробуйте поїхати через українсько-польську границю! Там 5 годин - то не черга взагалі рахується. І всім добре. Але - тренд такий, шо мадяри винуваті тепер у всьому. Тут сидіть - раз так погано. Ніхто ж не заставляє їхати.

Б
Букі

Закарпатка і Міша...Шо ви пишите дурниці? Який пересічник їде на угорський пункт пропуска???Пересічку роблять на укр стрроні. Черги створюють буси із заробітчанами і місцеві люди які везуть в угорщину по блокови пива і фанти.

З
Закарпатка

Підтримую Мішу.Раніше любили їздити в Угорщину у басейн.Недалеко,чисто,а головне недорого(цілий день сімейний білет десь 400 грн.,а унас......)Відколи зявились пересічники 100 раз думаємо чи варто їхати,бо черги.

М
Міша

А в чому саботаж? Угорські митники роблять свою роботу, якщо вбачаєте в їх роботі порушення звертайтеся з скаргами на їхні гарячі лінії. А черги створюють наші пересічники/контрабандисти - і бикують вони лише на нашій стороні. А із-за цього бидла страждають вже звичайні люди і туристи, які хотіли би цивілізовано пересікти кордон. Ніколи не буде порядку на цій території... :(((

Читайте також