Цеглина з мукачівського будинку офіцерів мало не вбила жінку

20
4

Сьогодні, 11 грудня до мукачівської лікарні потрапила жінка 24-26 років з травмою голови.

Як вдалося дізнатись Мукачево.net, мешканка Мукачівщини приїхала у місто, щоб навідатись у податкову та проходячи біля колишнього Будинку офіцерів, що по вулиці Горького, на неї впала цегла.

Жінка одразу викликала швидку. Наразі вона знаходиться у свідомості.

Нагадаємо, що у колишньому військовому містечку тривають ремонтні роботи з переобладнання приміщення в новий Будинок культури. На будівлі вже давно розміщені сигнальні написи про аварійність будівлі. Свого часу навколо будівлі була обмежувальна стрічка, однак тепер вона відсутня.

Коментарі

И
истина

Фирма которая занимается реконструкцией этого аварийного обекта ничего не делает и является "полуфиктивной", через неё городская власть отмывает бюджетные деньги. и платят они всем кому надо что бы их не трогали. вот вам и причина аварийности.

Ы
ы

Ця споруда дуже стара і з вигляду в аварійному стані.-мае бути огороджена не лише стрічкою і заборонений прохід біля неї-а якщо ні то відповідальний за споруду чи-то реконструкцію мае бути притягнутий до відповідальності адмін. чи навіть кримінальної...

М
мукачівка

Ця споруда дуже стара і з вигляду в аварійному стані. Я сама боюся проходити мимо неї. Це реальна загроза життю для кожного прохожого. Ось уже і перша жертва! Цікаво, а міська верхівка читає ці публікації?

БГ
баба Галя

ЗНАВЦІ україннської мови: Як вдалося дізнатись Мукачево.net, мешканка Мукачівщини прихала Що мало приїхала чи брихала

Читайте також