Центр Берегова переповнений злими бродячими псами (ФОТО, ВІДЕО)

20
4

Місцева влада лише для власного піару відкрила притулок для тварин.

"Немаю нічого проти собак, але це вже просто справжнє нашестя на місто Берегово. А головний розплідник - Окремий хутір...", - так підписав своє аматорське відео автор, мешканець закарпатського міста. Окремий хутір - це район, де мешкає переважно ромське населення.

Нагадаємо, що два роки тому у місті скажений пес протягом години встиг напасти на вісьмох перехожих. Усі опинилися в лікарні. Перша потерпіла жителька Берегова зазнала нападу практично в центрі міста: безпритульний пес накинувся на неї, повалив з ніг, погриз жінку і подер на ній одяг.

Восени 2012 року тодішній голова міста Іштван Гайдош урочисто перед телекамерами відкрив притулок для бездомних собак. Вдало пропіарився на події і кандидат у нардепи Іван Бушко. Однак, створена міськрадою організація «Берегівське товариство захисту тварин», яку очолив міський депутат Микола Якимець, так і не запрацювала. Кажуть, що сподівалися на  спонсорські кошти, а їх нема. Закласти гроші у міський бюджет для утримання притулку також не вдалося. Отже, Гайдош і Бушко стали народними депутатами, а цю проблему так і не вирішили. Мабуть чекають наступних виборів...   

Коментарі

V
vik

Бродячих собак везде во всех цивилизованных странах отстреливают, тут не должно быть и сомнениея в правильности такого подхода. Почему мы травим мышей, крыс, тараканов и комаров, которые нам не дают спокойно жить а злые собаки которые более опасны для нашей жизни и главное жизни наших детей должны размножаться? Когда наша мэрия займется этим вопросом???

Б
Береговчанин

Было много случаев, когда бездомные псы в центре города возле рынка напротив РОВД вырывали у людей сумки с продуктами, накидывались на людей. Страшно смотреть, как маленькие дети гуляя в городе подвергаются реальному риску быть покусанными этими собаками. Власть города ждёт случая, когда это случится? Без этого никак нельзя навести порядок с бродячими стаями?

М
міша

Що бувають безпритульні добрі собаки?Злі життя собачого

Б
Берегсасі

Ні в одному місті я не бачила стільки безпритульних і злих собак як і нашомк Берегові!!! І нікому до цього немає діла!!!

Читайте також