Центр зайнятості провів тренінги для роботодавців Мукачівщини

7
0

Минулого тижня в Мукачівському районному центрі зайнятості відбулися два семінари-тренінги, які зібрали найбільш зацікавлених роботодавців – представників бізнесу.

 

Семінари проводились досвідченим тренером Львівської консалтингової компанії «Територія бізнесу».
 
Тренінг «Маркетинговий план підприємства» ознайомив учасників з сутністю та принципами маркетингового планування, формуванням плану маркетингу. Спеціаліст консалтингової компанії «Територія бізнесу», тренер Михайло Данканич акцентував увагу присутніх на сучасному дослідженні, аналізі та контролі плану маркетингу. Учасники семінару мали змогу ознайомитися з видами планів, завданнями та стратегіями маркетингового планування.
 
Інший тренінг на тему: «Основи торгівлі на ринках. Техніка ефективних продаж» зібрав роботодавців, які займаються торгівлею. Перед аудиторією було розкрито економічну природу торгівлі та її основні функції; стадії товарного обігу; роль торгівлі в житті людства.
 
Для учасників семінарів почута інформація виявилася цікавою. Вони активно брали участь в обговорені різноманітних питань, ділилися досвідом. Наприкінці зустрічі усім запрошеним було видано сертифікати про участь у семінарі-тренінгу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також