Центр зайнятості в Закарпатті перевантажений заявами від безробітних (ВІДЕО)

22
3

Кількість таких заяв до карантину було до 30-ти, а тепер доходить до 200-т на день.

Кількість безробітних стрімко зростає через карантин. У краї роботу шукають близько 6-ти тисяч осіб. Це звільнені працівники готельно-ресторанного бізнесу, сфер краси та обслуговування.

А також заробітчани, які повернулись з-за кордону. Степан – один з них і герой відеосюжету. Донедавна він працював у Чехії на будівництві, тепер вдома в пошуку праці.


Нагадаємо, що уряд хоче забороняти людям виїжджати закордон, але в країні немає роботи.

Коментарі

Д
дада

так горланять на цілий світ,оби заробітчане верталися думів,шо они їх забезпечать роботов...а типир обосралися...а щи лем обсеруться,бо заробітчане не лем звільнили торг роботи у державі,а щи за 19 рік перечислили 16 млрд ...а типир буде ЗЕРО..!НИЗБАЙЛИВА ВЛАСТЬ..ЯКА БИ НЕ ПРИЙШЛА,А УСІ ДЕМЕНТИ...

C
cecslrf

Я улибаюся тій нашій владі! Шо тут пишуть шо уряд тормозить виїзджати людям на заробітки і яких там усе налагоджено з візою, роботою.А тут на Україні тисяча безробітних ,а після карантину буде міліони,ви тим людям дайте роботу.Шо за влада ,чим думають і тот Шмигаль ,явно робив у США,потім в Ахметова ,а тепер поставили керувати державою на благо народа,а не гнобити народ.

РУ
Роман Ужгород

Так и хочется крикнуть "Слава Украине" и "Героям Слава" и скакать хочется от такой "перемоги" на майдане)))

Читайте також