Цікаві кадри, оригінальна техніка: Ужгородський Скансен запрошує на виставку священника Андрія Афтанаса

3
0

Ужгородський Скансен запрошує в красу карпатських полонин, відчути звуки трембіти та дзвін гірських річок і водоспадів, а також помилуватися чарівними краєвидами.

Все це можна буде зробити на відкритті виставки «На рівні хмар. Гуцулія» Андрія Афтанаса, настоятеля Храму Різдва Богородиці ПЦУ з смт. Щирець. Роботи автора виконані в стилі старовинної техніки - ціанотипії. Також на відкритті виставки відбудеться презентація книги про творчість митця "На рівні хмар".

Відкриття виставки - 15 вересня, о 16.00 год.

Кошти, зібрані від продажу книг та добровільних внесків, будуть передані на допомогу Збройним Силам України.

Народився о. Андрій в 1963 році в селі Зимна Вода, що неподалік Львова. У 1985 році закінчив Український поліграфічний інститут ім. Івана Федорова (нині Українська академія друкарства), а згодом і духовну семінарію.

З юних літ захоплювався фотографією та художнім мистецтвом, відтак навчаючись в УПІ, отримав знання з теорії фотографічних процесів. З плином прожитих років і набутого життєвого досвіду о. Андрій знову повернувся до фотографії, успішно поєднуючи духовне служіння із творчим пошуком у фотомистецтві. Автор намагається донести до сучасного глядача своє бачення краси світу через об’єктив фотоапарата, використовуючи як новітню – цифрову , так і забуту – автентичну – техніку фотографії.

Отець Андрій є учасником всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсів та володарем нагород.


Стежте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також