Цікаві вихідні на Закарпатті: Залізні мечі, література та мандали

9
6

Останні вихідні весни на Закарпатті, 27 і 28 травня будуть насичені лицарським духом та культурним розвитком.

Почнуться вихідні з VI-ий міжнародного фестивалю середньовічної культури "Срібний Татош". Фестиваль вже традиційно проходитме в Чинадієвському замку біля Мукачева.

Срібний Татош – це чудова нагода побачити, відчути, посмакувати, почути, потанцювати, постріляти, покидати, погуляти, поспівати, поліпити у середньовічній атмосфері.

У неділю після середньовіччя ви маєте можливість  прийти на презентацію нової книги закарпаткього письменника Андрія Любки "Саудаде". Подія відбудеться о 15:00 в сесійній залі міської ради. 

Автор застерігає, книжка може бути небезпечною, адже після її прочитання "хочеться одночасно вирушити в подорож Балканами, випити келих червоного вина і в зручній ложі театру слухати оперні арії". Не пропустіть!

А якщо вам забажається чогось незвичного, пропонуємо для вас майстер-клас з інтуїтивного малювання мандал "Мандала Мрії".

— Ми будемо не просто малювати Мандали, а закладати в неї особливі емоції, особливий настрій, хорошу енергетику, свої бажання, те, що ви хочете реалізувати в своєму житті, - розповідають організатори.

Що це таке і з чим їх їдять, можна буде дізнатися о 13:00 годині, за адресою Ужгород, Meditation Room, Швабська, 67б, 3-ій поверх. Вхід за 100 гривень.

Коментарі

К
Критик

В наш час прийнято піарити голубих авторів мутних і беззмістовних творів з претензією на "глибокий філософський зміст". Це все називається дегенеративною культурою.

М
мукачівець

автор ще й виглядить..як мандаЛА..гомосятина

Е
ел

ваше обличчя_ОБЛИЧЧЯ МОЛОДОГО ЗАКАРПАТТЯ+РОЗУМНОГО,ГАРНОГО ТА ТАЛАНОВИТОГО!

Е
ел

ВІТАЄМО,АНДРІЙКУ!НАСНАГИ ТОБІ ТА НАТХНЕННЯ В ПРОСЛАВЛЯННІ НАШОГО КРАЮ!

*
*****

"катюша", для вашого рівня розвитку подій точно немає..))

К
катюша

мда, такоє кіть чесно...

Читайте також