«Цілі суто військові». Українська розвідка підтвердила роботу своїх агентів у РФ

10
1

До вибухів на військових об’єктах РФ можуть бути причетні українські агенти, які проводять операції, що вимагають великої підготовки.

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький підтвердив, що на території РФ від початку повномасштабної війни працюють українські агенти. Про це він сказав в інтерв’ю німецькому Bild.

«Операції дуже важкі і вимагають великої підготовки, тому що російські військові об’єкти добре охороняються. Наші цілі суто військові: об’єкти збройних сил Росії, з яких здійснюються атаки на Україну, центри матеріально-технічного забезпечення, командні пункти чи гарнізони з великою кількістю солдатів», – пояснює Скібіцький.

Раніше Україна не підтверджувала, але й не спростовувала причетність до вибухів на військових об’єктах РФ, за сотні кілометрів від кордону. А також в окупованому Росією Криму. За відсутності на озброєнні української армії далекобійної зброї, версії про диверсії на місцях виходили на передній план.

Так, 5 грудня на російських авіабазах «Енгельс-2» (Саратовська область) і «Дягілєво» (Рязанська область) пролунали вибухи. На аеродромах базувалися стратегічні бомбардувальними, які випускали ракети по Україні.

Внаслідок атаки були пошкоджені два літака Ту-95МС. Росія була змушена відкласти черговий ракетний удар по Україні та розвести авіацію по інших аеродромах.

Генерал США у відставці, віце-президент Королівського об'єднаного інституту оборонних досліджень Девід Петреус переконаний, що Україна має право завдавати удари по військових цілях в Росії, навіть якщо це викликає занепокоєння на Заході.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б-
балтун - находка для шпійона!

Того Вадима, як ся каже, "дурний піп хрестив". Нашо то мацкалям знати?! Най би дале чесали собі потилицю!

Читайте також