Ціна кохання: Поліція затримала ужгородця, який привіз мукачівцю в Берегово повію (ФОТО)

12
4

Вчора, 25 травня, ввечері відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Закарпаття спільно з Берегівським відділом поліції задокументували факт звідництва у місцевому готелі.

Правоохоронці розповідають, житель Мукачева зателефонував до свого знайомого, 28-річного таксиста з Ужгорода та попросив привезти йому дівчину для надання платних інтимних послуг. Чоловік привіз у готель в Берегові 37-річну жительку обласного центру Закарпаття. Жінка за свої послуги отримала 500 гривень.

— Поліція вбачає в діях таксисита ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 ККУ, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво, - розповідають правоохоронці.

Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років. Жінку, яка надавала інтимні послуги за гроші, буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, днями на Ужгородщині затримали адміністратора сауни, який підшукав для клієнтів повій.

Коментарі

СЄ
Св. Євпатій

Мусорам не ганьба викладати такі вєщдокі - 500 гривень, старий мобільник та запальничку? Шо за нікчемний суспільний клас...

Г
Гость

Це виходить що за гроші неможна... а просто для задоволення, теж карається?)))) Повний бред!! Во первих яка різниця що робить жінка, це її діло її здоровя, та їй рішати що робити що ні! А во вторих яким взагалі образом поліція дізналась?? це що адмін готелю позвонив і сказав що тут зібрались двоє С.......... займатись?))))))))))))) хаха я в шокови з законів.... а якшо це дівчина твоя?? то це ще доказувати комусь потрібно..... офігеть просто з цих законів......

М
мкчв

Якась сложна логістика - ужгородець мукачівцю у берегово. ))) Добре шо не з Іршави.

P
pfr

Який страшний злочин! Ціла аморальна мафія розпусників! Негайно закрити в тюрму! А якщо там нема місця - випустити доставлених недавно вертольотами святих невинних служителів народу.

Читайте також