Ціна на газ підвищиться для українців на 101% за три роки

17
12

Офіційна інформація оприлюднена в постанові Кабміну від 17 квітня.

До травня 2017 року, у три етапи, буде підвищуватись ціна на газ для населення України.

Як пише видання Інтерфакс-Україна, загальний розмір підвищення за підсумками трьох найближчих років складе 101,6%.

У постанові йдеться, що НКРЕ рекомендовано підвищити ціни на газ на 40% з 1 травня 2015 року, на 20% - з 1 травня 2016 року і на 20% - з травня 2017 року.

 

Коментарі

З
Закарпатец

Спорим на "ПРИВАТ"банк Порошенко ---> цена на газ подрастет на 101% не через 3 года , а через 3 месяца.

Н
Неймар

До Олега з Берегова.за кордоном набагато вищі зарплати як у нас є з чого платити такі тарифи.а в нас все тільки підвищують на 100% тобто в 2 рази а зарплати нам ніхто не підвищить.на рахуннок субсидій що так активно Яйценюх говорить.повірте простий народ не буде почувати ті скидки на 2-3 гривні.

А
Антилох

Доки "Олег, Берегово" рубатиме дерева з масоном Саакашвілі, українці та росіяни виберуться з багна, в яке братні слов"янські народи погрузила згадана мафія. І все буде добре! Слава слов"янській Україні!

О
Олег

До Олег Берегово........О да Грузини перспективи мають великі...30 долларів середня зарплата...!А вони ніколи не виривалися тільки держдеп сша профінансував там декілька каналів які зомбували грузинів спочатку що вони раби москальів а потім що мов вирвалися молодці...!ТАк само як і на Україні що змінилося після майдану?Олігарх порошенко стане президентом сеня Яценюк ставленик вашингтона став премєром ,обіцяникх мілярдів ніхто не дасть бензин по 16 ,після свять Доллар знову буде по 15 ГР,Європа нас не чекає і не прийме бо уних своїх бомжів повно....!ПРавда те що Україні допомагати ніхто небуде уся революція робилася аби насолити Росії іде глобальна гра за світове лідерство де Україна тільки засіб а Україці роблять чорну роботу проти Росії!Повірте буде гірше життя в державі ВВП ніжче ніж у Албанії середня зарплата така як у Узбеків чи у Кенійців ....круто ні?

ОБ
Олег, Берегово

Всім попереднім коментаторам: ви вважаєте, що треба й далі палити мільярди кубометрів газу в "котельнях", розташованих за кілька кілометрів від житла, які вириваються гарячими фонтанами через асфальт? Чи продовжувати субсидувати опалення триповерхових хиж, що побудовані здуру "аби сусід заздрив"? Словаччина чи Угорщина здохла, коли роками платить за газ в рази більше? Грузини в найгірший час рубали дрова на дворі 9-поверхівок в Тбілісі, зате вирвались від Росії. І вже мають кращі перспективи, ніж наш народ, який отак і буде реагувати на необхідність економити енергоресурси.

Я
я

Слава Україні! Усі помремо заради порошенків та коломойських!

ДЛ
Для лохів

Лохи гадають, що т. зв. євромайдан робився для інтересів народу. Це груба помилка. Євромайдан робився в інтересах міжнародної приватної структури - Федеральної резервної системи США (зокрема її підрозділу - МВФ) руками обдурених і водночас піднесених лохів. Одна з глобальних цілей цієї злочинної структури - зменшення населення світу у декілька разів, насамперед - білих європейців та ін. слов"ян.

Б
Біда

небіда ....Все удержиме.Замерзнеме,здохнеме,завто будеме не під кацапами.Слава Україні!!!!Йсе точно не геноцид!

Х
ххх

Ціна на газ підвищиться для українців на 101% за три роки....а кому не підвищиться тоже напишіть!

О
ОЛег

Бандера прийде газ проведе!!

Я
я

Кто не скачет тот кто? Правильно, обладатель дешёвого газа.

У
ууу

Допалися до власти ! Другі методи не можуть найти .. а люди як будуть виживати при таких запрплатах. Малоімущим супсидії. А середній клас народу жебраками стане. Урізати пенсії , зарплати на 75/ собі

Читайте також