Ціна проїзду на маршрут "Мукачево - Ужгород" у приватників зросте до 40 гривень

31
14

Про це дізналися журналісти Mukachevo.net у водіїв-приватників, які щодня курсують між містами під виглядом закарпатського «бла-бла-кару», а фактично незаконно.

Дехто з водіїв уже підняв тариф з 35 до 40 гривень. Централізовано це планують зробити з наступного тижня.

Пояснюють подорожчання - зростанням цін на пальне. Зауважимо, що згідно інформації на сайті з вказаними маршрутами автовоклазу ціна на рейс "Мукачево-Ужгород" — 32.63 гривні.

Нагадаємо, за останні дні ціна на пальне дещо виросла. Разом з тим, на фоні підняття цін на пальне, у Мукачеві виріс тариф на проїзд у таксі. Тепер мінімальний тариф по місту до 2 кілометрів становить 50 гривень. Кожен наступний +7 гривень. За містом 10 гривень.


Коментарі

О
О

с такой девицей,что на фото,я б и за 100 грн. поехал,бывало и за 13 мин доезжал-когда надо

ПК
постійний клієнт "незаконних" перевізників

їжджу кожного дня з Мукачева в Ужгород мені краще переплатити декілька гривень, ніж в тому самому Ужгороді на автовокзалі оминати циганоту і решту біосміття, яке потім і так зайде в автобус клянчити гроші, насмердить і піде та й сама якісь перевезення не коштує навіть тих 33 грн автобуси ледь живі, умови жахливі

А
Авто

До alice.В 9.00 автомобілі зупиняються,де б вони не находилися(в розумних реаліях,я не кажу про зупинку на ж.д.переїзді)водії виходять з авто,паралельно тиснуть на клаксони!Це попереджувальна акція!

Т
Таня

Хто заставляє їздити з нима? Мож купити білет на автобус. Там тобі налоги і законно. Але добре би було, якби ті водії ще салони мили.А таксісти охреніли, най стоять курять.

A
alice

А куди треба вийти на протест ?

А
Авто

Народ,што з вами!? Перевізників обвиняєте,пересаджуєте на біціглі......А причина вся в тому,що бандіти-олігархи не можуться нажрати і підняли ціну на бензин до іздівательскої! В ЧЕТВЕР,З 9 ДО 10, ВИЙДІТЬ НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ!

А
Антал

Літавуть фатьови на тих корчах такое як на поршах убивають людей іщи за то гроші беруть!!!

ЮT
ю to1

мош і на біціглях....

1
1

на электричке дешевле

1
123123

у маленький бусик (віто/віваро) набивають 12-14 чоловік і мають за одну ходку приблизно 500 грн та їм уже мало. якби хоть брали не більше 8-9 людей як положено та Бог із ними. теж уже зажрались свині

H
Hrosi

Коплят грош1 пред тим як подохне вес народ.

А
Авто

“Ціна на пальне ДЕЩО виросла”!?По варварськи і по наглому нафтоолігархи підняли ціну.Коплять на вибори!

ДП
до пса

правду кажеш

КП
Кавильовий пес

Исі два вароші давно мож бьіло сполучити електричков напряму , ото би и ни дорого коштувало .

Читайте також