Ціна питання $3 тис: в Іршаві затримали військового, який просив хабар за звільнення від призову (ФОТО)

19
9

Військовослужбовця Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної затримали 10 червня, «на гарячому» під час одержання всієї суми хабаря.

Як повідомляють в пресслужбі Спеціалізованої прокуратури Західного регіону, посадовець одержав 3000 доларів США хабаря від батька двох призовників. Кошти призначалися за відтермінування призову на строкову військову службу його синів та подальше їх звільнення від призову за станом здоров’я.

Військовому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.


Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до корупційного механізму в районному територіальному центрф комплектування та соціальної підтримки, а також правоохоронних органів.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

E
Ede

Боже, як все подорожало: мене тато 40 років тому за 500 рублів відкупив :)

К
Коко

В Армію мають йти Зеленський і Путін.

ЗП
За правду

Кить э закон про обовязкову службу , його треба виконувати, кить плюэме на сись закон, бо вин нам не любиться , плюйме и на други , тоди по ций логицици каждий маэ ришати шо йому добре.

Ц
Циган

Вот вам і війна! Тупо наживаються на людах які хочуть жити працювати а не в окопах пити з мрзотою, свій час просирати просто так!

С
Солонина

А ти не знав , шо в армію ідуть дурнячки.?

ЗП
За правду

А чого, служити не хотили ити , питушари. СОГЛАСНИЙ ХАБАРНИКА ТРЕБА НАКАЗАТИ , . НО ТИХ БРАТИКИВ У АРМИЮ. БО У НАС ЛИШ ЖИБРАКИ СЛУЖАТЬ

А
Аля

Примусово не заберут в армию если ты не подпишешь соглашение

ПІ
поліція Іршави

от ми намного менше береме з права. А права на довго! Для дакого до першого стовпа, айбо пак то не наші проблеми

М
МункачІван

В мукачеві такий самий посрєднік при службі звати "ігор годинка"(лисий) бувший мент якого уволили за взяткти по собственому жиланію і він пішов на більш калимноє місце роботи.

Читайте також