Ціну за проїзд у мукачівських маршрутках підвищили до 3 гривень

8
18

Про це Мукачево.net підтвердив начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук.

Ціна на маршрутки вступає у силу вже від сьогодні. Зауважимо, багато жителів міста жаліються на якість самих маршруток. 

Таке рішення було підтримано вчора на Мукачівському виконкомі:

Відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», беручи до уваги звернення перевізників щодо приведення у відповідність розміру тарифів на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати, з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних і безпечних перевезеннях, керуючись п.2 ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради В И Р І Ш И В:

Встановити тарифи перевізникам на перевезення одного пасажира автобусами, які працюють у режимі руху маршрутного таксі:
автобусами до 17 пасажиромісць – 3,0 грн.;
автобусами більше 17 пасажиромісць – 3,0 грн.

Останній раз ціну на мукачівські маршрутки підвищували ще літом минулого року.

Коментарі

М
мукачівець

Оприлюдніть список власників маршруток, там випадкових людей нема, тільки друзі, родичі, знайомі гнилої влади.

ГМ
Галичанин Майдан

Це ж добре! Будуть не такі забиті! Головне майдан переміг! Правда друзі?

Д
Дааа

Мені ся видить маршрутчики много заробялвуть

Д
Дааа

Нич ся не розуміву пару року бензин стояв 1,5 баксу (12грн/літер) при курсови 8 а типирька 0,8 баксу(18грн/літер) курс 22 . Чому маршрутки дорожавуть?

0
007

Хіба зажимати пояски мають не всі?Буханочка уже 7 гр.

П
пішоход

В Ужгороді такі самі мешканці як у Мукачеві і такі самі пенсіонери як скрізь в Україні, там давно уже 3грн.проїзд і звикли.Хто хоче іде пішки, хто хоче на велосипеді, а хто має за що викликає таксі. Бензин 17-18 грн. за літр, держава має приймати виважені рішення.

ДМ
до мукачивців!

Нияких маршруток ніколи не було і всі прекрасно усюди встигали.Починайте ходити пішки і найся завадять!Здоровіші будете!А пенсіонерам також пільги скоро знімуть! Сідаемо на біциглі! Робіть стоянки спеціальні,як було раньше.І охорону, бо тепер усе крадуть.У нас місто мале,то вам не киів.Тяжко тільки крумплі з гіда на горбу перти.

3G
3 grn

Зробість якість цих маршруток належного рівня тоди і 4 не шкода буде....

К
Костя

сало україньі

Д
Дааа

Так дорого? Треба майдан збирати або майданчик

5
555

Добре що не від учора.

М
ммм

За 3 рублі най-ся шофери самі возять-ся з пінзіяшами... Тоді буде рентабельно.

ДЧ
до читача

Я не редакція і не вчився в МДУ) ЖАЛІТИСЯ, іюся, ієшся: 1. Висловлювати невдоволення ким-, чим-небудь; скаржитися. 2. Висловлювати або подавати жалобу; скаржитися кому-небудь на когось. — Піп побіг жалітися інспекторові та свому начальству (Михайло Коцюбинський, I, 1955, 307); — От же мені жалілись на вас і раділи, що я [становий] заступив на ваше місце: «Зразу, — кажуть, — полегкість стала» (Україна сміється, I, 1960, 15); // розм. Наговорювати кому-небудь на когось. — І що то воно за мати, коли йде на сина жалітися? (Панас Мирний, II, 1954, 162); СКАРЖИТИСЯ, жуся, жишся, недок., на кого—що і без додатка, із спол. сл. 1. Висловлювати незадоволення чим-небудь; нарікати на неприємності, біль, горе і т. ін.; ремствувати. Молода дружина Кармелева.. не скаржиться нікому, що в неї там на серці й на душі (Марко Вовчок, I, 1955, 355); Йому, одному йому одкривала вона серце... Вона скаржилась йому на своє життя, безбарвне, бліде (Михайло Коцюбинський, I, 1955, 332);

Ч
Читач

Жаліються - СКАРЖАТЬСЯ, Ви в МДУ вчилися за хабарі?

Д
Да

Скоро весна . Як пересяде народ на біціглі. Та будуть перевозити лем Пенсіонерів і пільговиків задарь.Тоди буде тоже нерентабельно .Готуйтеся до подорожання іщи на рубиль.

M
M1

Їм і 10 грн, буде нерентабельно

М
мункач

хоть шось роблять з розумом но 3 грн то і так не рентабельно

М
м1

АХУЄТЬ!!!!!

Читайте також