Ціни по-новому: в Україні відчутно подорожчає м'ясо, молоко та хліб

7
43

Вже до грудня цього року ціни на основні продукти харчування підскочать на 20%.

Такий прогноз озвучили фахівці Асоціації фермерів та приватних землевласників, йдеться у сюжеті "Сніданку 1+1".

До грудня місяця на 20% подорожчають овочі, м'ясо, молоко та хліб. Серед основних причин - випадки захворювання свиней на африканську чуму, а також недоліки в податковій сфері.

На думку аграріїв, вже у жовтні борщовий набір здорожчає щонайменше в півтора разу через скорочення виробництва культур. 


Нагадуємо також, що з серпня зросли тарифи "Нової пошти"

Коментарі

С
Свуй

При "кривавому тоталітарному" режимі люди жили в декілька разів краще.

Ц
Центровський

Мулiдрану, Ха, се iнтересний варiант, вполне возможно шо ти правий))

М
Мулідран

но, туй го маєш, знаменитий бот Закарпатец - він што, вженився, ош з'явився бот закарпатка? чи змінив стать?

З
Закарпатка

Хаха...а ти як останній написав, то ти і став останній, так шо тупий мабудь ти сам.

Т"
Тiпа "Закарпатцi"))

Ахаха такась глупа шо не можеш даже поняти шо "останнiй" то не нiкнейм, а то шо написане одресовалося тобi, бо ти якраз остання бола написала)

О
Останньму

Руснаку, ты йсе чи нет?))) Мiняй нiк хоть на Ловгош, коть на "закарапатка", мацкальськое холуйское нутро не спрячеш нияк))))

Л
Ловгош

"Останньому" 20:29 тубі лумпі заперевальный,Закарпатка точно не чеше! Ты приблодо чеши у своє сколе! Закарпатка,молодец,істинну правду пишите!!!Націоналішты все были помывальками у тых режиму,што убивали,принижували і доводили словян до рабства!!!

З
Закарпатка

До останнього....если для тебя все кто говорит по русски с Тамбова, то тебе я думаю лет 18 не больше. АЛЕ дубрі, пак мабуть для тебе неошколованого буде видко ош люди не тільки у Тамбові знавуть по мацкальськи а і у Мукачеві.

ЙП
Йсе правда

А тепер приведу приклад. Був пару місяців назад в Польщі. Пожив там 3 місяці. Зарплата 2500 злот (допустим як у нас 2500 грн один до одного). Пішов у магазин картошка 1,5 злот, молоко 3-4злоти, хліб 3-4 злоти, сосіски 15-20 злот. Літр бензину 4,5-5 злот. Ціни можуть бути не точні, но приблизно такі. А тепер вспомніть які у нас ціни і подумайте на скільки хватить їх зарплати 2500 злот (вони прийдуть з магазина напаковані 2 ташками на 100-150 злот) і нам би прийти із базара напакованими треба хоть 1000 грн лишити а се пів зарплати, коли у них 5% от зарплати .

С
Свуй

При "кривавому тоталітарному" режимі люди жили в декілька разів краще.

О
Останнiй

Кому ти туй чешеш "закарапатка" з Тамбова))))

З
закарпатка

К 11:20. А какая разница на каком языке я пишу? Я родилась в Мукачево, когда была советсткая власть. Работало много заводов, у всех была работа, было жилье, и все говорили на том языке на каком хотели. И никто никогда не указывал как говорить, на каком языке говорить и т.д. Я знаю пять языков, а сколько языков знаешь ты? При советской власти в городе были школы и русские и украинские и венгерская. И никто никогда не заставлял говорить всех только по русски. Ты этого не помнишь, потому что твоя история видимо началась 25 лет назад. Но история Закарпатья очень длинная, и еще много чего вы увидите. Украиной здесь все не закончится.

Ц
Центровський

I главное помнiть - у Пiвнiчнiй Кореi, Венесуелi, Зiмбабве i на Кубi iщи хуже. Се вас мае грiти ся думка.

Ц
Центровський

Фiгня хлопцi, у нас главное з ЕС безвiз, нашо нам iсти? Мене одна думка кормить шо типир можу поiхати у Европу лем показавши на границi синiй паспорт з вилков. Блiн, шось у ня у черевi бурчить, iду помолюся безвiзовому паспортови, мае полегчати. Сала Украiнi! Йой, тоесть я хотiв упувiсти сала менi, но пак спомнивим ли у мене йе безвiз, нашо ми сало?? Еге-гей! Iду спати, може ми ся хоть шашлик приснить.

Ю
Юрій

Дякуемо Петро Олексійовичу, за покращення життя.

P
professor

Канал 1+1 запустив провокацію про ціни (хоча і так ясно што взимі усе подниматься), а ви туй не вадьтеся такими словами, бо вказуєте свій розум. Шо там буде у децембру - увидиме ..........

Д1
До 12:39

Попущеное очко збийся....

Д1
До 12:39

Мені розказували як тебе в детстві твій дідо гвалтував.... Мені дуже тебе жаль шо він тебе заставляв робити з його яічками.. Ти просто ч...о "боло" тное

Д2
До 22:14

Ты харклюв тротуарнув "боло" нив і здохнеш,лем обись ся не плодило!!!

Р
Рутенія

До Стрия Івана! Містяни,цімбори,селяни...каждый хоче урвати,вни не святі айбо для того і держава существоє,штобы вовремья бити по рукам! А якщо у руля державы бариги то плювали вони на народ.А поставлені вни до власти майданом,ядром і ініціатором якого были галичани! А нащет того,што ревуть,але купують? Так рядом заграниця і люди там зароблявуть. А еупувуть то што? Курицю вже по запчастям продають,а скоро по молекулам будуть. Та і все має інерцію. У люди ще збереження від часів "банди януковича". Лікарства сумашедші ціни,одежда лем в секонді,комуналка страх...Помали хворі і старі повмирають,молоді і здорові виїдуть. А тоті котрі не дуже старі і не смертельно хворі будуть туй гнити помали. І не єдна польська псина не організує майдан бо майдани то великі гроші і галицька дурь злобна!!!

СI
Стрий Iван

Туйка усi обвиняють владу, украiну, ож што натворили галичани, майдан i тд. У тому є канешно правда, но айбо люди добрi, ни забудьте ож цiну вам на ото же мясо чи картоплю, чи худьшто другоє ни порох ставить, i ни галицький Вася, а вашi же односельчани, мiстяни, цiмбори-пiдприємцi у яких ви отоварюєтеся, i яким ви каждий раз скаржитеся на цiни. А iм то всьо до лампочки, они собi бiзнес роблять i дома з вас смiються, рахуючи бабло, ож диви - бiдкавуться, ревуть, айбо купують, хоть якбим iм цiну взвинтив. Вот так то.

Д1
До 11:50

Ти гавно і діти твоі гавно і сімя твоя гавно..... Смердучий кусок лайна!

Р
Рутенія

До Орест! А закінчимо тим,що їсти то дурна звичка і взагалі їдять мясо,молоко... лем кацапы,агенты кремля і т. д. Істинні поцріоты сыті прапором,гімном і возможностю лицезріти каждый динь майданных вождю у кріслах власти!!!

О
Орест

ну почнемо з того що купляти мясо в украънських магазинах небезпечно для здоровя. Вся продукція вирощена на гормональних апаратах для швидкого росту. Це призводить до онкозахворюваності. Самі подивіться скільки зараз людей від цього померає.

Д1
До 11:20

Треба "боло" матерям таких дебілів,як ти -бортанутися!!!

М
Мукачівець

Сим жидам по барабану усі а на наше Закарпаття они вобще поклали ер. Но войну у нас між нацменьшинами розпалити се на ура . Вот вам чим занята власть. Всі погані усяде всьо недобре лем у них всьо чотко.

ДН
До нижньоі

Шо ти за закарпатка шо пишиш по мацкальськи....чиста корінна... Да гавно гавном і ще спалити його треба боло прямо на майдані!

З
закарпатка

Что плохо было жить при Януковиче? Вор говорите?

Р
Рутенія

До "про стак". Та я і говорю-се геноцид проти свого народу! Привели до власти масону,што унічтожавуть українцю.Руками галичан.Галичина має быти покарана!!! А в Польші,як і у всіх кап.странах держава слідить за цінами,штобы торгаші,проізводітелі не безчинствовали! А в нас ніє ни ринку,ни контролю,В НАС БЕЗПРЕДЕЛ!!!

ПТ
Просто так

А тепер приведу приклад. Був пару місяців назад в Польщі. Пожив там 3 місяці. Зарплата 2500 злот (допустим як у нас 2500 грн один до одного). Пішов у магазин картошка 1,5 злот, молоко 3-4злоти, хліб 3-4 злоти, сосіски 15-20 злот. Літр бензину 4,5-5 злот. Ціни можуть бути не точні, но приблизно такі. А тепер вспомніть які у нас ціни і подумайте на скільки хватить їх зарплати 2500 злот (вони прийдуть з магазина напаковані 2 ташками на 100-150 злот) і нам би прийти із базара напакованими треба хоть 1000 грн лишити а се пів зарплати, коли у них 5% от зарплати .

Р
Рутенія

Олег,я мала на увазі "нам" не вибірково вам чи мені. Ми то поїдемо,якщо звичайно мадяри граничку не перекриють! А вся україна,яка подалше уд границь? А старі,а хворі? Най здыхавуть? Геноцидять свуй наруд! А потом ревуть ош ненавідять державу! Де галичани? Чому не ревуть за гідність?Від вибору до коллору!!! Де типирь суть,козли?

ДР
До рутенія

Так я й кажу шо я у теско піду й куплю все дешевше ніж у нас... А вони най піднімають... Люди просто будуть возити з мадярів і всьоооо я не буду купляти від них з іх космічними націнками.... Вони вже зробили собі біду коли зробили безвіз бо се іх і погубить.... Робити нико не буде за іх зарплати а поднимати ціну на продукцію они не зможуть до безкінечності бо люди як Я просто будуть купляти на мадярах продукти!

О
Олег

Я вже не пью наше пиво а якшо хочу випити дома одне пиво то йду й беру собі за 19грн завозний КОЗЕЛ або МОНАХ який в нас в магазинах вже продають ..а до цього я пив калзберг наш який стоіть 16грн. Но до чого я веду це люди привезли із закордону поставили свою націнку і купили вже пиво з націнкою і це пиво зварино в европейському пивзаводі який заплатив европейські зарплати своім працівникам і всі налоги і зварив пиво не із порошку і в конечному результаті у нааас на полкі воно стоіть 19грн. А калзберг порошковий 16грн. І зроблений нашими трудягами за копійчані зарплати... Ви просто розуміете наскільки багато заробляють наші олігархи????

Р
Рутенія

Олег,не радуйся, бо то нам прийде кінець!!! Чому типирь на майданы не кличуть!? Таку КамаСутру з сим народом творять што світ не відів! Ціны поднимавуть!? А забылисьте ош у нас вже пув рока,як одмінили держрегулювання цінами! Так звана держава, дала барыгам робити што хотять!

М
Мукачівець

Се усьо мацкалі роблять . Учіть укри мову і повадьтеся з усіма. Незабудьте скакати . Нацисти жріть тепер самі себе ))))

ДР
До редакціі

"Містить лайливі слова" це просто вивооодить з себе я пишу цілий текст і тут вибивае це... А головне ніодного лайливого слова нема... І давай переписуй зановоооооі опять 25

М
Михайло

Се проввкація Путіна не звертайте увагу!Головне те що Мадярські діти будуть соловїну вчити о це перемога!!!!!Славакаукраїнахероямславаукраїнапонадусесмертьворогам............

О
Олег

бо мені просто вигідніше буде раз в неділю поіхати з сосідом у ближаще ТЕСКО і закупитись на неділю

О
Олег

Мене радуе те шо скоро прийде вам кінець бо ви не зможете піднімати до безкінечності

О
Олег

Подняли мінімалку і сразу розумники перекалькулювали скільки треба подеяти ціну шоби компенсувати убиток і шоб получати прибиль в доларах скільки й получав а ще краще якшо мало більше....

О
Олег

Поднимайте поднимайте.... Ви думаете шо будете поднимати до безконечності????

ВИ
Виктор Иванович

Не говорить глупости будете исти што вам дам дорогеньки

НМ
На молоко і хліб

жаль що підніметься. На м'ясо хоч втроє. Свинина смердить комбікормом за кілометер.

Читайте також