Ціни в Закарпатті зросли не лише на бензин, а й на продукти (ВІДЕО)

9
5

Осінь вдарила по гаманцях закарпатців. Подорожчав не лише бензин, а й комуналка та продукти харчування.

Для ужгородців з жовтня ще 5 гривень додалося за воду. Послуги водопостачання та водовідведення зросли на 20%. Вже традиційно восени в ціні додають й продукти харчування.

За 9 місяців 2018 року, ціни на продукти зросли більше ніж на 10%, а деякі овочі подорожчали на всі 46-60%. Найбільше по 4 гривні на кілограмі додали сезонні огірки та помідори. А от вартість картоплі, капусти і моркви навіть дещо знизилась.

Продовжують дорожчати й м'ясо та хліб. Основні причини збільшення вартості продуктів, зростання вартості електроенергії і того ж бензину.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

А
Авто

До Андрона, до 12:15. От ваша робота, заболтати любу проблему в угоду олігархів і бандитів, за яку ви получите 30 сріберників, самі того не розуміючи, що ріжете сук на якому сидите. Комуністи, мацкалі,мадяри, путіни....стандартний набір.Лише, Андроне, там де українці ступають, то там руйнація, бандитизм і жебрач!

A
Andron

Точно. Там де мацкаль ступив- там біда.

ДА
До авто.

Їх ленін і кгбісти воспитовали. 2 пункти цівилізованого життя є- не красти і робити. Виховують у сім'ї,де є Різдво, Воскресеніє.......

А
Авто

Браво!День-два назад,коли я закликав на акцію протесту проти бешених цін на бензин тут кричали,що через автівки вже не пройти,що нічого “гузицю” возити....Я старався донести,що це не лише водіїв стосується,що це потяне підйом цін на все. І ОСЬ МАЄМО! До 17,при чому тут СССР!?Вам все хтось винуватий,то путін,то СССР....

1
17

Мені шкода старших людей і дітей. Отплески ссср рулять дальше. Я собі на життя зароблю, но не за одну тварь голосувати не буду. На дільницю обов'язково прийду.

Читайте також