Цієї доби на Закарпатті горів житловий будинок і кондитерський цех

10
0

Про це інформує територіальне управління МНС у Закарпатській області.

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів. Хибних викликів протягом доби не зафіксовано.

18.12.12 о 11:50 пожежа  в житловому будинку за адресою: м. Чоп, вул. Приозерна. Пожежею пошкоджено частину електропроводки. Прямий збиток встановлюється. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

18.12.12 о 13:30 пожежа в будівлі колишнього кондитерського цеху за адресою: смт. Воловець, вул. Карпатська. Пожежею знищено сміття та будівельні відходи. Прямий збиток – 0 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

18.12.12 о 16:00  поступила заява про пожежу, яка сталася 14.12.12  в надвірній споруді  за адресою: Мукачівський район, с. Косино, вул. Садова. Пожежею пошкоджено 0,2 м2 підлоги.  Прямі збитки та причина пожежі – встановлюються.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також