Цієї ночі терористи 2-і йшли в наступ під Дебальцевим

6
5

Але жодна з атак, інформують в прес-центрі АТО, не завершилася успіхом: за добу знищено 190 терористів і 7 одиниць техніки. Про втрати з українського боку поки не повідомляється.

- Впродовж ночі з 4 на 5 лютого противник 21 раз обстріляв позиції українських військ, - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.
За даними штабу, з реактивних систем залпового вогню терористи вели вогонь по Дебальцево, Луганському, Тоненькому, Новій Григорівці. Крім того бойовики на Луганському напрямку обстріляли Кримське, двічі Станично-Луганське, Трьохізбенку.
На Донецькому напрямку злочинці гатили по Красногорівці, Тоненькому, Водяному, Каменці.
На Маріупольському напрямку вівся вогонь по Сартані.

- Злочинці застосовували артилерію та міномети. У відповідь українські підрозділи нанесли артилерійські удари, та змусили бандитів припинити обстріли, - додається у заяві.

- Найбільший натиск ворога спостерігається саме на Дебальцівському напрямку. Лише за ніч, поблизу Чернухіно та Міуса терористи двічі намагалися штурмувати позиції українських військ, - наголошують військові. - Усі атаки ворога армійські підрозділи успішно відбили, а втрати противника за добу, за попередніми даними - 190 чоловік загиблих та 7 одиниць знищеної техніки.

Нагадаємо, що під Дабельцевом тримає позиції в тому числі закарпатська 128-бригада.

Коментарі

Ш
Шонi

Втрат немає - але кого ж ховають?

В
военкомат

Ну вот видите как все распрекрасно. Так что гоните в шею комитет солдотских матерей. Потерь нет. Переживать не о чем. Про полевые крематории в зоне АТО и скотомогильники под Одессой пишут проплаченные кацапские троли.

А
Антон

Втрат нема

Ш
Шонi

Вчора дзвонив знайомому Ярославу Головинцу з 128 Бр. його відпустили з полону, сказав, що там було пекло, командири кинули , за командира був поранений сержант, трималися скільки могли потім нас взяли, добре. що залишилися живими. Дуже багато загиблих і поранених, допомоги немає ніякої. Свої ж стріляють ракетами по Дебальцеву, намагаються розірвати кільце але вбивають тільки наших

Б
Берегівчанка

нехай наших хлопців Бог береже!

Читайте також