Цієї осені Медведчук планує кожні вихідні проводити на Закарпатті

9
8

Як інформують джерела Mukachevo.net, одіозний політик та родич Володимира Путіна куруватиме проекти Банкової на виборах у Закарпатті.

Зокрема вже останні вихідні він провів у найзахіднішій області країни, де мав кілька зустрічей з представниками нинішньої влади та представниками режиму Януковича.

Як пояснив співрозмовник, президент Порошенко, відчуваючи невпевненість у результатах виборів на Закарпатті, заручився підтримкою Віктора Медведчука, якому доручив вести виборчу кампанію політичних проектів Адміністрації Президента. Мова йде не тільки про офіційну партію влади «Солідарність» (БПП), а також їхніх сателітів – партії «Наш Край» та «Відродження», яку в області очолює нардеп Ланьо (Блюк), і від якої на мера Мукачева йтиме родич Медведчука Іван Чубірко.

Більше того, у вівторок, 22 вересня потягом з Києва приїхало десяток столичних політтехнологів та орговиків, які будуть займатися виборами «Відродження» та «Наш Край».

Місцеві жителі с.Жденієво, де розташована дача Віктора Медведчука, і з якої він очевидно й куруватиме виборами на Закарпатті від імені Києва, розповідають, що у напрямку знаного маєтку либонь не щодня курсують елітні кортежі.

Зауважимо, що про союз партії влади та одіозних регіоналів, які на Закарпатті є здебільшого представниками криміналітету, говорять уже з початку вересня. Прямих та непрямих доказів цьому публікували більшість місцевих та всеукраїнських ЗМІ.

Дивує лише одну, чому коли Порошенко йшов у президенти, то просив підтримки у громади Закарпаття, а тепер – у одіозних політиків режиму Януковича.

Mukachevo.net

Коментарі

(
(+

вистежити і знищити! Всі архітектори россійсько-української війни, повині бути знищені! Фрагмент речи Игоря Коломойского 25 сентября 2014г. в Хайфе в честь Рош ха-Шана. (вместо предисловия) "Украинские гои — это еще более оскотинившийся народец, чем стадо русских шлепперов, доведенный до полного ослепления идеей "незалежности", превратившей их в биомассу, способную зарезать даже собственную мать во имя независимости Украинского государства. Мы взяли лишь языковое различие и надавили на историю, где выставили русских главными врагами процветания "незалежной", спустя 20 лет пропаганды мы получили идеальных бойцов против русских в виде их славянских братьев.

Л
Ліля

Там на сього покидька усьо Жденієво та Збини пашуть, уся чилядь молятся на нього бо роботу людьом дає, газдівство му екологічно чистоє тримавуть і кажжій тиждень свіжі молокопродукти йому у Киів утправлявуть, там всьо засекречено.

Л
Лоугош

вибори і він мабуть чубірку буде протягувати (вать натягувати)

Н
Норіка

Ага, каждий тиждень-докіть не запалять!

М
Муся

Пане Балого, я впевнена, ви цьому занадто ,,ідіозному,,політику дате гідну відсіч, адже свого часу ви йому показали ,,ху єс ху,,. Закарпатці в цьому впевнені на 100.

Є
Євген

А з чого ви взяли, що ця "новина" - правда?

У
Ужгородець

Порошенко вирішив з медведчуком та блюком зробити з закарпатців рабів? Народ прийме рішення . Одне дивно, порошенко втратив розсудок?(

1
12:25

... Двічі в одну річку не ввійдеш ...

Читайте також