Цієї суботи на КПП «Ужород» можливі труднощі з перетином через перекриття

2
9

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією 17-го вересня знову перекриватимуть контрольний пункт пропуску.

Про можливі незручності попереджають у Чопському прикордонному загоні. У разі перекриття прикордонники радять скористатись у суботу іншими пунктами пропуску:

  • «Малі Сельменці» (пішохідний та для велосипедистів) – з 9:00 до 21:00;
  • «Малий Березний» (автомобільний, пішохідний та для велосипедистів) – цілодобово;
  • «Чоп (Страж)» (залізничний) – цілодобово, за графіком руху поїздів.

Водночас, активісти підтвердили кореспонденту Mukachevo.net заплановане блокування кордону. Попередньо, воно розпочнеться в суботу близько 10.00 години.

Нагадаємо, власники авто з іноземною реєстрацією минулої весни двічі блокували КПП "Ужгород": у березні через відмову  закарпатської митниці брати до уваги довідки з СТО, як підставу для відстрочки технічного перетину кордону, та у травні з вимогою вирішити проблему пересічок.

Коментарі

Ж
Жорж

Який до фраса копійчатий акциз??? Ти чоловіче пробовав розтаможити машину за тим КОПІЙЧАТИМ акцизом? Ідеме ми у пропасть із тов украєнов, а пацани молодці шо перекривавуть то сраноє кпп, най отвічавуть ті сомари за то що обіцяли людям 3-місяці значить 3 місяці а не 5 днів) то бред, ниє слів просто....

Я
я

Чинності може і набув, лиш маленьке "но" жиєме то ми в Україні, а в нас, як відомо, закони не завжди принимають для того аби їх виконувати. Іди на практиці розтамож авто, узнаєш де твій закон віділи.

СК
Степан Крук

Я... Я... Я.. головка від болта! З 1 серпня в Україні набули чинності положення закону про зменшення ставок акцизного збору на вживані авто з-за кордону. На хрена тобі інтернет?! Це як мартишці очки..

Я
я

"Мало того, прийнятий закон по ввозу автомобілів із копійчатим акцизом" Мало бось подумав шо за хе...ню пишеш.

Я
я

Тать дайте вже людям право на дешевих автомобілях возитися, свині ви єдні. Не робочих місць не має. ні гідної зарплати, лиш система податків (поборів), на логів, на лапу. Удавилисьте ся би вже.

СК
Степан Крук

Хтось не вірить і має на це право! Але те, що в Ужгород звозять евакуатори також має пояснення. Влада по-людськи попередила організаторів провокацій на КПП про кримінальну відповідальність. Один "активіст" перелякався і побіг на "Тиса-1", щоб заявити, що усвідомлює свої незаконні дії. Мало того, прийнятий закон по ввозу автомобілів із копійчатим акцизом. А провокації продовжуються, "активісти" піаряться. Щось із цим треба робити!

СЗ
Степан запиз**вся

Лол

СК
Степан Крук

Цієї суботи на КПП буде спокійно, але КПЗ будуть переповнені! Силами правопорядку розроблена операція по запобіганню протизаконних дій провокаторів на державному кордоні України та забезпечення функціонування цього стратегічного обєкту. Однак, щоб випадково не попасти під горячу руку (чи ризинку дубинову) поліціянтів, краще в цей день КПП "Ужгород" не перетинати і не заважати вільному проїзду "автозаків" та поліцейських авто.

А
адміну

В тексті закрався одрук: " Ужород" Не суттєво, але очі ріже. Вибачте!

Читайте також