Цієї суботи в Ужгороді буде "Щось"

6
0

29 січня о 17 00 в Ужгородському творчому центрі "Падіюн" відбудеться презентація книги Валентина Кузана «Щось», втілена в музичний проект під назвою "02:00", співавтором якого є людина, яка володіє 12 музичними інструментами - Дмитро Павлов.

В Ужгороді музична презентація книжки "Щось"по часу займатиме третину часу проекту "02:00". Дві третини з програми становитиме концерт гурту "Очеретяний кіт" (Вінниця).

Вхід на цей унікальний захід коштує менше, ніж піца - 30 грн. )

З приводу акредитації журналістів просимо писати на kuzanartphoto@gmail.com. З приводу попереднього продажу квитків звертайтесь за номером 0954363478 - Юрій.

Книга молодого професійного фотографа, поета й музиканта з обласного центру Закарпаття побачила світ у тернопільському видавництві «Крок» напередодні Нового року. У збірці природно злилися кілька стихій, в яких митець почувається доволі впевнено.

Валентин Кузан створив у своєму поетичному світі особливу атмосферу легкої гри зі стереотипами, словами, його поезія майже відчувається під пальцями, як потік води. Надзвичайно натуральне використання сучасної мови, доречне та невибагливе компонування тексту, витримка та впевненість є важливими ознаками стилю молодого поета.

Презентації книги заплановані в найбільших культурних центрах України й на Міжнародному літературному фестивалі у Львові у вересні 2011 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також