ТСК щодо подій у Мукачеві: конфлікт спровокували місцеві силовики

16
4

Згідно доповіді голови ТСК Миколи Паламарчука, конфлікт спровокований місцевим керівництвом Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки.

"Є підстави вважати, що збройний конфлікт 11 липня 2015 року в Мукачевому значною мірою спровокований діями керівництва УМВС і СБУ в Закарпатській області", - сказано у звіті.

Комісія зазначає, що більшість керівників місцевих правоохоронних органів, причетних до конфлікту, продовжують працювати й не притягнуті до відповідальності, пишуть Українські новини.

Комісія називає причиною перестрілки конфлікт між бізнес-групами Закарпаття.

"Основною причиною конфлікту... стало з'ясування стосунків між представниками основних політико-бізнесових груп Закарпатської області стосовно контролю за контрабандними потоками", - зазначив Паламарчук.

ТСК підкреслює, що наразі не зафіксовано тиск політиків на правоохоронців у процесі розслідування цього кримінального провадження, але припускає тиск на суд надалі.

Коментарі

АЗ
А знавуть брехати!!!

:))

О
Олег

не ожидал , так посадят ментов или нет?

О
очевидець

що і варто було чекати, крайні УМВС І СБУ, а головні фігуранти-нардепи, не при чому, які немогли роками поділити сфери контролю- "Основною причиною конфлікту... стало з'ясування стосунків між представниками основних політико-бізнесових груп Закарпатської області стосовно контролю за контрабандними потоками". Як завжди гучний початок,а завершення на гальма. неспроможна ТСК довела, що корупцію не подолати!

НС
Не смішно

"Є підстави вважати, що збройний конфлікт 11 липня 2015 року в Мукачевому значною мірою спровокований діями керівництва УМВС і СБУ в Закарпатській області". Мабуть силовики насильно примусили правосеків припертися в Мукачево і стріляти в людей.

Читайте також