ЦВК вже виділила 1 млн гривень для закарпатських бюлетенів

7
4

Всі надруковані для Закарпатської області бюлетені, близько 900 тисяч, були визнані недійсними через помилку в назві партії "Об’єднання Самопоміч".

"Затверджено розподіл додаткових коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів Закарпатської обласної ради 25 жовтня 2015 року на суму 949 тисяч 400 гривень", - йдеться в повідомленні.

Про це у середу інформує прес-служба ЦВК.

Нагадуємо, що всі бюлетні для Закарпаття виявились недійсними

 

Коментарі

Ж
житель

Боже такі гроші!!!На се мають гроші А йдеш у жек та плати за довідку!!!

М
Мукачівець

Хай "Об’єднання Самопоміч" і компенсує мільйон гривень в казну, якщо їх представник не догледів помилки на зразку, і допустив його затвердження!!! Чого це має покриватись за рахунок наших податків??? У державі мало обездолених, яким пригодились би ці гроші? Що за цирк?!

В
віталька

Два дні і уже лям найшли ? Шіковні, нич не скажеш. Інтерестно, а хто собі відкатик від цієї суми в жеб поклав, в розмірі 60% ? Ба чия то партія рішила держгрошима розплатитися з тітушками ? А п.Москалю ? І інтерестно, кого ще застрелять,..ні не так, СКІЛЬКИ ще людей застрелять завезені сюда бандити з сходу в переддень виборів ? А ми будемо чекати ДОЗВОЛУ від непонятного шакаладного тела з призвіщем порошенко на збройний захист свого ж життя. Бгггг, маразм же, правда ?

В
Василь

Міліон гривнів за не дійсні бюлетні- не шкода, ми ж велика і багата країна.

Читайте також