Цифра дня: 97% чеських підприємств потребують українських працівників

4
4

Наздоганяють у популярності українських робітників словаки, поляки, росіяни, білоруси та молдавани.

Такі дані опублікувала Європейська правда, посилаючись на Економічну палату Чехії.

Понад триста чеських підприємств, які за допомогою Економічної палати Чехії подали заяву на приєднання до програми "Режим Україна", відповіли на запитання, в представниках яких професій та національностей вони зацікавлені насамперед.

Найзатребуваніші працівники — це українці — 97% з усіх вакансій, після них у популярності словаки, поляки, росіяни, білоруси та молдавани.

З'ясувалося, що в Чехії найбільш потрібні фахівці з металообробки, зварювальники, ливарники, слюсарі, механіки, а також ремонтники. Фірми також проявили інтерес до покрівельників, паркетників, штукатурів, сантехніків і малярів.

Цьогоріч нових працівників найматимуть 92% опитаних фірм. Мета програми "Режим Україна" — прискорити процес врегулювання формальностей для українців, зацікавлених в роботі на чеських підприємствах.

Коментарі

Д
Двораоа

При чому тут собачка ярош , нацкорпус ...? Треба стрiляти парашенка, мiнiстрiв, депутатiв з конфiскацiею майна та ix всix активiв !!

М
Майдаун

Porox pidar 30.01.2019 09:32.Повністю согласен,но не єврею.Євреї тут ні до чого,ті што типирь у владі,то бандіти заведені піндосовським майдауном! Євреї поважний народ! А стріляти треба бандершню,майдаунів,нацистьтку шваль,типу азовів,псів,нацкорпусів,карасів,коханівських,ярошів,білецьких......і всі ті фекалії,які всплили послі майдауна!

PP
Porox pidar

Нияк не пудоймеш уже , бо ту раз треба хоть 3 роки отстрілювати єврею та тоди може буде дашто

C
cecslrf

А якжеш ,де таких найдуть трудолюбивих вже і німці зацікавилися нашими людьми .В основному весь працездатний нарол попре ,шоб шось заробити і сімю прокормити.Шкода шо така родюча земля трудолюбиві люди ,так хреново живем ,вже все розікрали ,як можна підняти єкономіку ,хіба шо інвесторів заохочувати !

Читайте також