Цифра дня: Минулого року заробітчани переказали до України 11 мільярдів доларів

7
9

Такі дані опублікував Національний банк, оцінивши грошові перекази від трудових мігрантів за підсумками 2018 року.

Як повідомляє Економічна правда, цитуючи заступницю голови НБУ Катерину Рожкову, за минулий рік заробітчани до України переказали 11 мільярдів доларів США.

— З огляду на тенденції, які відбуваються, а саме вирівнювання рівнів зарплат в Україні, відновлення економічного зростання, а також надлишок ринків наших найближчих сусідів трудовими ресурсами, ми очікуємо уповільнення тенденцій трудової міграції, — додала Катерина Рожкова

Також НБУ очікує подальшого номінального зростання доходів трудових мігрантів.

Зазначимо, що українські трудові мігранти користуються шаленим попитом. Так, наприклад, 97% чеських підприємств потребують тільки українських працівників.

Коментарі

ДА
до антидибілоїда

вирсь ся у латорицю із каміньом на шиї придурку!!!копійки най ти верже тот хозяїн на якого туй коменти придумовуєш обись мав на ліки

А
Антизаробітчанин

Йовшко лепавий,тобі лем руки ростуть для того оби будари чистити!Які податки?Марги заробітчансткі,коли лем заікнулися ош би на вас верчи даякі копійки,то збіситисьтеся хотіли! До 23:35,ти марго тупа,ти раб у цілому Світі.Лем мозгу немаєш осознати. Чорти повтікалисьте,а туй думаєте кось на вас робити буде?Іміться за омах! Заробітчанство,то для тупих безвідповідальних і неваловшних. Будари чистити то ваш удел!Ви державу створити неваловшні! Кіби вас сюда вообще не пускали!

Й
ЙОУШКО

антизаробітчанину! Слухай болване, таку дурницю як ти туй нацарапав, киби хтось і хотів не міг би придумати! Кіть у тебе руки із гузиці ростуть і на нич ісь не трібний, то не мусиш навязувати свою безтолкове мислення . Із тих 11 мілліатдів які заробітчани завезли в Україну уже 20% іде налог, із яких бюджетники мають шось до зарплати ,пенсіонери до пенсіі , А ДАЛЕ САМ ДУМАЙ КІТЬ МАЄШ ЧИМ!

З
закарпатець

не правда, шановні, навчіться уважно читайте бюлетені НБУ!!! Цифра 11млрд. це , тільки(!!!!) за 10 місяців.

ПЯ
просто я

не щитайте у чужому кармані

Д2
до 22:35

через таких як ти звідси всі і звалять придурку....хочеш тут раб країну зробити з податками безтолковими такими як ти сам уроде

P
Porox

Но маєся держава чим похвалитися , а порох ходить ревучи та просить кредити у тупих європейцю

Г
Гейропа

Добре шо знають чужі гроши щитати , і податок придумовувати, но жебо шось для люди зробити та великий ...

А
Антизаробітчанин

Чорт би забрав таку державу, котра ся хвалить ош її люди кріпачать на чужині! Де тоті міліарди? Та нашто бігаєте по Світу просячи кредити? Фігня то все.Гроші заробітчан ідуть торгашам, баригам, валютним спекулянтам.А сі категорії платять в бюджет мізер.Другі на євробляхи пустять, часть заникають у штрімфлю, часть дадуть своїм отприскам на наркоту, пойло. В епіцентр понесуть Герегови. Вот і всі міліарди. А туй най на них люди за копійки роблять.Фраса вам, скоро прийдете, а туй пустиня!

Читайте також