Цифра дня: на ремонт і обладнання Мукачівського військового шпиталю виділять 45 млн. грн

24
13

Про це вчора, 31 травня, повідомив Міністр оборони України Степан Полторак, відвідавши медичний заклад.

– Я прийняв рішення щодо виділення 25 млн грн на ремонт для того, щоб привести в порядок ваші приміщення і 20 млн грн на обладнання, тому що без сучасного обладнання для діагностики лікувати дуже важко, – зазначив міністр оборони Полторак.

Також, під час робочої поїздки на Закарпаття, Степан Полторак відвідав поранених бійців, які проходять лікування у Мукачівському військовому госпіталі.

За самовідданість і стійкість, проявлені під час виконання бойових завдань на Сході країни, двох військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади було нагороджено відзнаками Міністерства оборони України:

  • Нагрудним знаком «За військову доблесть» нагороджено старшого лейтенанта Володимира Продуна.
  • Нагрудним знаком «За зразкову службу» нагороджено молодшого сержанта Владислава Жовтані.

Раніше Mukachevo.net писало, що Степан Полторак пообіцяв всім військовослужбовцям, які знаходяться у навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення Операції об’єднаних сил, виплатити премії у розмірі 3 тис грн.


Коментарі

ІМ
Іван Миколайович

Також хочу висловити свою вдячність і повагу заступнику начальника госпіталю з мтз Мансімову Міргасану Магомед-огли. Знаю його з 1991 року, і за цей час не змінилося як його уважне ставлення до людей, так і сумлінне відношення до своїх обов'язків. Особисто був свідком, як під час останнього візиту Міністра оборони України саме він звернувся до заступника Міністра оборони України Шевчука О. М. і не побоявся озвучити проблемні питання закладу і попросити допомоги для їх вирішення. Твердо переконаний, якби було більше таких людей як він, то процвітав би не тільки Мукачівський військовий госпіталь, а і вся наша Україна. Слава Україні!

ІМ
Іван Миколайович

Колектив Мукачівського військового госпіталю щиро вітаю з професійним святом - Днем медичного працівника і великим християнським святом - Днем Святої Трійці. Бажаю всім миру і щастя, любові і спокою на серці, міцного здоров'я, нехай Господь оберігає і благословляє Вас! На жаль, так склалося, що я є частим пацієнтом неврологічного відділення, тож окрема велика подяка за безцінний труд усім без винятку його працівникам.

ВМ
Ветеран МОУ

Ні для кого не секрет, що завдяки заступнику командира з мтз Мансімову Міргасану в госпіталі тримається порядок. Це надзвичайно порядна людина, котра на протязі тридцяти років відданої праці створює належні умови для комфортного лікування хворих, тримає харчування на достойному рівні, правда для цього дуже часто доводиться відстоювати справедливість на різних рівнях, але незважаючи на це завжди залишається людиною, котра небайдужа до проблем як хворих, так і до проблем своїх підлеглих, завжди прийде на допомогу і вирішить кожну проблему. Це людина, котра має золоте серце і щедру душу...

П
Претро

Цей, як ви пишете "ВЕЛИКИЙ ЗЛОДІЙ" і "АЙЗЕР", в свій час відстояв і зберіг Мукачівський військовий госпіталь. А з вашими "ФАКТАМИ" і звинуваченнями треба звертатися до відповідних органів, а не писати коментарі та ще і не під справжнім ім'ям. Знаю Міргасана Магомед огли як принципову, порядну і чесну людину, мабуть просто комусь дорогу перейшов, не дає "нагріти руки" за рахунок виділених державних коштів...

ДО
До ображених життям)))

А я бачу це люди з найближчого оточення того "хитрого лиса",пишуть про будинки донькам і міліони,які десь заховані. Люди,Ви ненормальні?!Для чого взагалі пишете,якщо не знаєте,що до чого. Ви напевно і з тих самих нищеробів,які ніхрена в своєму житті не добилися і перекладують вину на інших,ну типу влада погана чи іншим просто повезло,то у Вас напевно просто в горлі жаба сидить або образа. Займіться собою і припиніть поливати брудом,людей,які чесно працюють,а якшо у вас просто проблеми з головою наприклад,то можете й лікування пройти,може тоді у Вас мізки на місце стануть??

1
1111

Дуже хороша новина. Справді найкращий лікувальний заклад в Мукачеві і один з найкращих в області де працюють дуже хороші спеціалісти, особливо хірурги. Радий за них.

А
Александр

Отличный , дружный коллектив.Медики - професионалы.Просторные чистые палаты, отличная кухня.Лечились все мои родственники, все на высоте.Спасибо командиру и начмеду .Молодцы.Будет ещё лучше.

БП
Бувший пацієнт

Злодії всюди є ,але те що там працюють беззаперечно фахівці то факт . Хірурги взагалі на три голови вищі від ЦРЛ. Добре що такий заклад працює у нашому місті. Сам там лікувався то знаю по собі.

П"
Прокурок "к правдорубу"

DOLbойоb тебе зачав та родив марго ти кончена. А "Правдоруб" пише чисто правду та ФАКТИ!!! Цей айзер ЗЛОДІЙ!!!

М
мукачівець

витверезник їм виділіть..заливаються як не в себе гниди мародерські

КП
к правдорубу

Долбо.....,.б ты правдоруб.Не пиши всякий бред.Он нормальный мужик.

П
Правдоруб

Мансімов Міргасан на колективному фото крайній справа.

П
Правдоруб

Добре би було, якби СБУ (військова контррозвідка) контролювало використання цих коштів так, як в шпиталі на посаді заступника начальника шпиталю з матеріально-технічного забезпечення вже 15 років перебуває ВЕЛИКИЙ ЗЛОДІЙ - Мансімов Міргасан Магомед-огли. Цей шахрай за рахунок будівельних матеріалів які виділялися на внутрішні та зовні ремонтні роботи побудував своїм 2-м донькам будинки, зробив капітальний ремонт свого будинку по вул. Вокзальній. Дуже хитрий лис, який завжди прикривається своїми зв'язками в МО ЗСУ.

Читайте також