Цифра дня: тільки на КПП "Захонь" вакцинувалося вже понад 10 тис закарпатців

9
2

Про це розповів заступник начальника відділу організації прикордонного контролю Чопського загону Сергій Шинкарьов.

З початку липня, в Угорщину через КПП "Тиса" їхали близько 10 тисяч закарпатців їхали на вакцинацію від коронавірусу. Повідомляє "Суспільне Закарпаття".

"В пункті пропуску "Чоп-Захонь" з угорської сторони вакцинують людей. З інформації, яку ми отримуємо від осіб, які перетинають кордон, вакцинуються вони Johnson & Johnson. Це одноразова вакцинація, отримують певні довідки", — розповів Сергій Шинкарьов.

Також, через пункти пропуску Мукачівського загону, а це "Косино" та "Дзвінкове" на вакцинацію до Угорщини протягом липня їздили від ста до трьох сотень закарпатців за добу, — розповів заступник начальника відділу організації прикордонного контролю Мукачівського загону Володимир Крещенко.

Нагадаємо, на початку липня в Угорщині на кордоні почали вакцинацію жителів Закарпаття.

Триватиме вакцинація на угорському кордоні, щонайменше до кінця серпня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

КІ
Корчі із Інтуріста

До редакції. Ми маємо красиву букву "г" і користуйтеся нею. Загонь ане Захонь, то по мацкальськи. А ви усі другі закарпатці указуйте сесе усе редакції.

Л
Лоці

Якщо комусь цікаво то мадяри дають відразу дві бумаги після вакцинації. Перша це А4 формату і друга міжнародний сертифікат вакцинаї малого зразка. Із великою або малою можете спокійно їхати в Україну, із малою можете їхати по Європі але не усі країни, у Словаки можна. В усі країни можна буде із пластиковим сертифікатом який видадуть після 14 робочих днів після вакцинації у посольстві, прийде повідомлення на телефон.

Читайте також