Цифра дня: В Україні живе 35 мільйонів осіб, ще 3 мільйони – на заробітках

15
36

Такі цифри як приблизні озвучила в інтерв’ю Strana.Ua директор Інституту демографії і соціальних досліджень імені М. В. Птухи Національної академії наук України Елла Лібанова.

— Близько 38 мільйонів (складає населення України зараз – ред.) Це без Криму та окупованих територій. Але це разом з заробітчанами, – зауважила науковець, додавши, що сьогодні заробітчани складають близько 3-х мільйонів осіб.

За даними Лібанової, протягом 2018 року заробітчани переказали в Україну 16,5 мільярдів доларів.

Найбільше переказів надходить з Польщі, де за даними науковиці, перебуває зараз найбільше заробітчан з України.

Водночас зауважимо, що в боротьбу за українську робочу силу включилися також сусідні Словаччина та Угорщина:

Лібанова наголошує, що ключовим критерієм виїзду українців закордон є звісно ж більша оплата праці, але за її словами варто брати до уваги й інші фактори, в тому числі загальносвітові, тобто глобальну міграцію як сучасний стиль життя сучасних людей.


Коментарі

Г
Голесо

-40-60-ті,роки у сімях боло принято мати по 5-6 рил,(для тяжкоі фіз роботи,на землях)без взрослих,ті 5-6 рил,через покоління,20-30 років,дали своі плоди,то бум припався на 80-ті,після індустріалізаціі,цілого світа,стало не модно мати,цілий табун дітей,одно-два,у квартирах,ті ко жили цілим стадом,більше такого желанія немали)Лим деякі"крольчих"могли при союзі,по 10 наробити)Мать героіня,діти на шию,комуни) Я так думаю"риба глядає де глубже,людина де ліпше" світ став глобальним,жителі планети тянутся у города світа,іх труд заміняють"Джон-діри"які по навігаціі спутника,роблять много операцій фермерских.Тоість людина найшла собі заміну,у потребі ііди,то перша ступенька піраміди Маслоу"У Європі,яка намного више,по ступеньках піраміди,репродукція як така стала немоднов(нашо дітей,я путішествовати щи хочу,карєру),браки у 40-50 років норма,то і Вас чекає)як наістеся і будете уверені у своів безопасності))комуністам-"я лежу на жене,одияло прилипло к опе,я кую детей,назло буржуазной європе"

ПМ
перепис мудаків в коментах

09.12.2019 16:21 - +1 гукан і всрусин-фашист.

Т
Троцкій

Такий був приріст населення, що сталін розстріляв переписчиків. Бо голодомор і друга світова таку вже пробило катастрофу, що не мож було і сховати

ДІ
до із Конго до папередніківд

ти наш вариш прирівняв до україни?осле...а дале за перевалом жебрачня із забитими дощками окнами на домах...

.
...

Сайт перетворився на кунсткамеру якусь - в коментах одні совкодрoчери, рашкoдрочери, зелібобіки, фашиствуючі русини, просто безграмотні гукани... Адекватних грамотних людей, на жаль - одиниці.

Т
Троцькому

Якщо проаналізувати твої дописи, то тільки знаєш що ображати опонента. Ніхто з відомих політологів в світі не може обяснити різкий приріст жителів України в післявоєнний період. А це було при комуністичній владі, яку ти так не любиш і розкидуєшся завченими фразами. До війни нас було біля 40 мільйонів а після війни біля 27-ми. Тут все зрозуміло. Перепис 1959 року вказує на 41 мільйон, але це за рахунок областей яких Сталін приєднав. А ось далі різкий ріст: 1979 - 49 млн., 1989 - 52 млн і на час розпаду СРСР 53,5 млн. При вас демократах перший перепис 2001 року вказує на 48,5 млн а зараз і тридцяти не має. Жоден з сучасних ідеологів не може обяснити де сі поділи десятки мільйонів без війни і голодомору. Від доброго життя люди не вмирають і за кордо не втікають. Ось до чого народ довели лже реформатори і великі злодії, типу поросенка, пар-р-рубія, попа турчинова, жида яценюка, пашинських і свинарчуків.

О
останньому

Нема приросту населення де був ссср.

Т
Троцкій

До Кумунішта. Ти і подібні кумунішти просрали великий ссср. "Ми вам лишали 53 млн" - кому цу ви лишали? Самим собі? Розвалили країну а тепер вдають що вони нипричому.

КМ
к Михаил

Исполком WADA(антидопинговое агенство) запретил спортсменам России на четыре года участвовать в Олимпиадах и Чемпионатах мира.И поделом им за ворованный секретный украинский унитаз.Не знают подлецы мочу качественно подделать.

Т
Троцкій

До Грекокатолка. Твоя вчителька початкових класів даром тебе вчила грамоті. Як у першому класі був прибацаний, таким і виріс.

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=rMKJzuthsm0 Крыса СБУ на службе новой власти (документы)

Д
Думка

Хех , там навіть більше ніж 6 млн осіб на заробітках в єс

Г
Грекокатолк

Троцький, початок твоєї фрази вселяє надію, лем коби тя Бог услухав.

Т
Троцкій

"Уси украинци фашисти розкольники мавуть уздыхати до сто чрртив". Сайт Мукачєво,нет, у вас перебор. Моментально видаляєте коменти, що стосуються Самі-Знаєте-Кого. А ось такі їбаньки висять тут тижнями. Чи сайт не боїться попасти під кримінал?

ОЩ
Останньому що за гранди жиє

Іди податки сплати за отримане бабло з фонду розвитку демократичних ініціатив. Гроші треба на армію, бо хенерали бідніти начали. Китайці прогресують і із маленьких кімнаток за 30 років отримають й великі. А що ти отиць отримав від брехливих реформаторів за такіж 30 років. Може таку пінзію получає як француз у євро як ти пишеш, а вто неборе 45 тисяч на нашима. Даже маскалі мають май велику пенсію, як ми і тіж брехливі галечане-демократи. Дає грошики Сорос, сплати з них налоги і жуй потихеньку, але писок закрий, бо вже сьте людьом надоїли. Не всі совість продають.

Т
Троцкій

Булку за 1,20 євро ще треба побігати пошукати. У Мюнхені за 5 євро хліб житній коштує.

747-800 Комуніштові

А тобі нашто 53 млн? Хоч ся в Індію перетворити??? Китай кажеш? То там де люди живуть у увартирах 2Х3 метри??? Да іменно 2Х3, загугли, причому у самому Шанхаї!!! А у 2-х комнатнів квартирі живуть по 50!!! гастербайтерів у клітках???? Французмає пінзію 1650 євро, а булка у них стоить 1.20Є. Та тобі щи туй пілло??? 22:27 - респект і уважуха!!!

К
Комуништо

Правду кажеш усрали усе бадеривце прокляти лем наркоманів а ковдошів наплодили щезли бы

К
Кумунішта

Ну що срані демократи, де сі народ подів? Ми вам лишали 53 млн., без війни, без голодомору, без Сталінських репресій, а де народ? Пригадую як 30 років тому ви брехали а брехалии ті що гранди отримували що через пару років Рай буде. Де обіцяний Рай, теперішній молоді також лапшу на вуха вішаєте, бандеровській історії навчаєте. За цей демократично-ринковий період народ обнищав, середній клас знищено. Пропагандисти ринкової економіки - обясніть людям що то є за ринкова економіка, коли ціни на нафту знижуються а бензин дорожає-, долар падає а ціни на промислову та продовольчі продукти ростуть. Порівняйте - що комуністичний Китай витворяє. Сволочі!!!

Д
Доктор

ще 1-2 майдани з перевальошами + 1-2 Порошенка з Парубійом-Яценюком і буде 15 млн.

Р
Русин

Уси украинци фашисти розкольники мавуть уздыхати до сто чрртив

R
remу

Дубілет це робить не тільки для того щоб економити гроші, а тому що міністерствам не важливо знати стать, шлюб, громадянство, етнічні характеристики, релігія, вік, освіта і т. д. Це важливо Лібановим - запитайте їх для чого? Ці цифри щодня змінюються, важливим може бути вік, але це також можна порахувати без перепису. директор Інституту демографії і соціальних досліджень імені М. В. Птухи Національної академії наук України, а рахує як двієшник в другому класі. Навіщо тримати такий хлам і опалювати в їх кабінетах? На цьому також можна економити, а точніше не витрачати на непотрібні речі.

R
remу

її ж цитата в кінці інтервю: — Дубилет заявлял, что проводит электронную перепись, чтобы сэкономить деньги. Это будет дешевле традиционной переписи? — Если бы это могло заменить перепись, то конечно, это сэкономило бы деньги. Но то, что делает Дубилет, не даст ответы на вопросы, которые даст классическая перепись. Дубилет считает, что сейчас классическая перепись – это слишком дорого для Украины. А я говорю, на чем мы экономим?! Нужно 4 миллиарда гривен, в Украине 40 миллионов населения, это по 100 гривен на человека (10 гривен в год). Это так уж дорого?! Хай оприділится Лібанова 35 чи 40 млн? Бо їй коли як вигідно і +/- 5 млн людей судя по розмові не проблема, а якщо така похибка - то навіщо робити по її методиці? І 4 млрд для неї також не проблема. А якщо населення не 40, а все-таки 35? І велика частина з тих 35 не платить налоги, багато непрацездатні ... виходить вже не 10 грн? І взагалі по 10 грн в рік то є 120 гр, а не 100. Різниця в 20 грн * 40 млн = 800 000 000 грн.

R
remу

По її прогнозам (не підрахункам) це 38 млн + 4 в ОРДЛО = 42млн. А взагалі треба дочекатися результатів, які підрахує Дубілет. Я вважаю, що похибка в підрахунках з математичним аналізом буде нижчою ніж манульний перепис з журналами і стуком в кожні двері. Звичайно Лібанова не задоволена тим, що 4 000 000 000 грн не спустять на нікому непотрібні і недостовірні дослідження. Хай за свої гроші займається статистикою і хай знайде собі клієнтів на зібрані дані, а не з держ бюджету фіги крутити. На мою думку такі архаїчні інститути з такими спеціалістами потрібно повністю ліквідовувати і хай шукають собі роботу в сучасному світі. У нас в країні дуже багато непотрібних фахівців і дуже мало потрібних.

R
rem

Тобто, постійно проживаюче на території України населення складає максимум 35 млн (тільки постійно проживаючі в Україні громадяни відносяться до складу населення України). А де ділися ще 17,5 млн. чол., які проживали на постійній основі на території України станом на 1991 рік - риторичне питання. І не важливо навіть як втрачено населення: в газових печах як євреє у Аушвіці, природнє зменшення, еміграція, війна, окупація - з точки зору держави - всі ці форми втрати населення є рівнозначними. В кінцевому випадку слабкість держави призвела і до природнього зменшення, і до еміграції, і до війни та окупації. 33%-не скорочення населення - навіть у другу світову війну, коли всі населені пункти бомбардувались люфтваффе місяцями, найбільш постраждала Білорусія не примудрилася втратити такий захмарний процент населення. Доки дійдемо перепису 2020 року, боюсь, тут і 32 млн. не залишиться.

МА
Мирний атом

Я до конго

МА
Мирний атом

До останнього , підтримую на 100 %

ТД
Та де бо ньит

Йой якиїсь Професор.

ІК
із Конго до папередніків

Ану ко носки штопає? Мандарини лем по празника їсте? Їсти не дай лем порембати як усьо пілло, но у каждого у дворі машина, а в городі ніде ся запаркувати, холодильники повні і у чунях діти не ходять у школу, кафешки і ресторани забиті, у магазинах черги, банкети по поводу і без, не кажучи уже про електорніку і гаджети даже у діти, а які іграшки у них - нам ся і не снило. Лікарні скорочують? А кілько нових открили? У Ужгороді мінімум 50 медичних центрів на любий вкус і у каждому є робота. Кругом новостройки наліпили і етажки і часні і котеджі - усягде - де мош і де не мож. Ко їх купує? Ко там жиє? При тому хрущовки не зносять і там дале люди жиють. Може не всьо так плохо? Поляки на зароботки у Німеччину ідуть, а наші у Польшу і так всеь світ тепер жиє. Кроме того по 12 діти тепер нико не родить і в основному 1-2 діток у сімї. Лем би обосрати зимлю, де спочивавуть наші батьки.

Я
Я

Всі пишете доскакалисЯ. Ви ж тут живете, ви і доскакалисЯ) признайте вже це...

Ц
Центровський

Шо? 40 млн у Украiнi i десь 7 заграницьов...

ББ
бийло бачі

ви шо не видите шо то всьо спіціЯльно спланіровано , очищаеся територія ..

ДН
до нижніх

З яких це пір алкашня з гідівських чоповок стала експертами в демографії?

C
cecslrf

Дуже добре з 52.міліона осталося 28.міліонів! І то ше не кінець,скорочують лікарні і так ліки дорогі.не держава а чорті шо.

:
:(

Якщо 20-25 млн залишилося, то дуже добре. Біля 3 млн чоловік тільки в РФ гастерять, а скільки Їх по «Європах»? Доскакалися, дауни..

МЛ
Мартин Лютер

Які-35, лямів? Залупа Коня Будулая!!! 25-це макс. Ураїна Деградує з ужасним Темпом! Я Думаю Парламент в ближайший час проголосує за перейменування України-На Конго! Браво , Герої Не Вмерають! Так Далі Патріотики.

Читайте також