Цифра дня: за місяць за домашнє насильство засуджено 6 закарпатців

5
0

З початку року на Закарпатті обліковано майже півсотні кримінальних проваджень за фактом вчинення домашнього насильства.

Як повідомляють в пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури, за місяць шістьом закарпатцям вже оголошено вироки за домашнє насилля.

Так, двох осіб, жителів с. Щербовець та м. Свалява, зобов’язано відпрацювати 150 годин громадських робіт за домашнє насильство. В обох випадках чоловіки вчиняли насильство щодо своїх дружин, принижуючи та ображаючи їх нецензурною лайкою.

Ще одного жителя Сваляви засуджено вже до 180 годин громадських робіт за насильство над рідною матір'ю.

До 1 року позбавлення волі засуджено жителя с. Малий Березний за насильство над сестрою.

На Берегівщині рецидивіста, мешканця с. Верхні Ремети засуджено до 1 року 6 місяців ув’язнення за насильство над батьком. бПри цьому закарпатець до цього вже відбував 150 годин громадських робіт за домашнє насильство.

На 2 роки та один місяць позбавлення волі суд покарав 34-річногог мукачівця за вчинення домашнього насильства стосовно своєї бабусі. Насильник також неодноразово судимий за заподіяння легких тілесних ушкоджень, крадіжку, а також за необережне тяжке чи середньої тяжкості тілесне ушкодження та залишення у небезпеці. Окрім того, його тричі притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також