Цигани розібрали залізницю на металобрухт

13
0

на залізниці шукають де саме були викрадені деталі

На початку листопада працівники Державної служби із боротьби з економічною злочинністю лінійного відділу на станції «Ужгород» (Львівська залізниця) виявили на пункті прийому металобрухту деталі залізниці, відсутність яких може привести до катастрофи.

Про це розповіла старший інспектор у зв'язках з громадськістю Лінійного управління на Львівській залізниці, майор міліції Тетяна Маєр.

Правоохоронці з'ясували, що в Ужгороді приватний підприємець, маючи ліцензію на діяльність, пов'язану з чорними металами, здав в оренду частину приміщення іншим особам, які такої ліцензії не мали.

Під час перевірки приміщення, яке було здано в оренду, співробітники на одному з приймальних пунктів виявили і вилучили багато залізничних пристроїв - розукомплектовані деталі верхньої будови колії.

Працівники міліції на залізниці прийняли заходи щодо особи, яка надала в оренду приміщення.

На сьогодні працівники кримінального розшуку працюють у напрямі виявлення місць на залізниці, де саме були викрадені деталі, або ж, чи правомірно були списані ці засоби.

Особи, які здійснювали прийом металобрухту, пояснюють, що здавали ці деталі їм особи циганської національності. Брали за кілограм по 3 грн. Відповідно, зараз паралельно проводиться і пошук осіб, які можуть бути причетні до крадіжки деталей і їх здачі в пункт металобрухту. Адже, відзначила Маєр, відсутність таких деталей на залізниці може привести до катастрофи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також