Цими вихідними на Свалявщині гасатимуть на позашляховиках та квадроциклах

22
0

Karpaty Trophy 2012 зберуть спортсменів та автолюбителів з різних куточків України та Європи

25-27 травня  на околицях с. Стройне, Свалявського району в урочищі «Квасний потік» (координати 8430’48.0”N, 2301’37.7”E) пройдуть аматорські змагання на позашляховиках та квадроциклах - Karpaty Trophy 2012.

Як повідомили Мукачево.net організатори громадська організація «Офроад клуб «Діагональ», дані змагання мають на меті залучення якомога ширшого кола учасників з різних регіонів України та Європи, а також спрямовані на популяризацію автомобільного та мотоциклетного спорту та туризму.

Організатори ставлять за ціль також ознайомити учасників з різноманітністю ландшафту Свалявського району, розвиток туристичних маршрутів в межах району, їх вдосконалення та впорядкування.

Karpaty Trophy 2012 – це також можливість зміцнити дружні зв’язки з спортивними клубами з інших областей України та Європи.

Змагання проводитимуться на основі симбіозу різних авто-спортивних дисциплін:

І. Мальовничі траси для групи ТР-1 поєднують в собі протяжність експедиційних маршрутів та перешкоди початкового рівня, які дозволять учасникам не тільки випробувати свої навички володіння автомобілем та межу їхньої прохідності, а й ознайомитися з визначними історико-географічними місцями Свалявщини та помилуватися незрівнянними весняними краєвидами.

ІІ. Учасники старших залікових груп ТР-2 та ТР-3 будуть мати можливість не лише випробувати себе та свою техніку на складних у екстремальних умовах 24-х годинного Трофі – марафону, який увібрав в себе всю складність каменистих, болотистих та глинистих гірських шляхів, а й приємно відпочити в колі однодумців та колег з різних регіонів України та Європи. 

 
Програма змагань включає:
 
25  травня, п’ятниця 
 
18:30 – Старт учасників Karpaty Trophy 2012
 
26 травня, субота
 
18:30 – фініш учасників Karpaty Trophy 2012. Початок розважальної програми (Дискотека під відкритим небом, бограч, нічний феєрверк). 
 
27 травня, неділя 
 
10:30 – на території базового табору - с. Стройне,  урочище «Квасний потік» будуть проводитися показові заїзди повнопривідних автомобілів та квадроциклів. 
 
15:00 – нагородження переможців Karpaty Trophy 2012.
 
 
Контакти організаторів:
 
Громадська організація «Офроад клуб «Діагональ», 89320, с. Голубине №78/а, Свалявський р-н, Закарпатська обл.,Україна, http://www.karpaty-trophy.com.ua/.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також