Цими вихідними у Мукачеві розкажуть, де і як шукати щастя

12
12

У місті пройде заключне заняття з циклу лекцій в рамках проекту Mukachevo Mantra Land.

Це буде вже четверта лекція з циклу. Пройде вона як і перша лекція в готелі "Зірка". Початок о 18:00, вхід вільний. Організатори обіцяють живу музику, спілкування та приємну атмосферу.

Ця лекція буде присвячена поняттю щастя, як і де його шукати.

Попередні лекції стосувалися карми, реінкарнації та медитації

Більше інформації про Mukachevo Mantra Land шукайте на офіційному сайті проекту.

Коментарі

К
коментатор

Раді цікавості зайшла на сайт цієї мантри. Ну що сказати, бред конкретний.

В
віталій

Звісно ж, не треба бути фанатиком. Передайте це просвітленим душевним переселенцям, що так полюбляють посеред білого дня на багатолюдній площі танцювати під свої шаманські бубни. Стосовно ж цитати з Біблії - звісно ж, вона сама подана як є. А я казав, що спотворений контекст. Знаєте, що таке контекст? Свобода вибору - це добре, звісно ж. До того моменту, доки її не починають використовувати професійні маніпулятори. Наприклад, вожді тоталітарних сект. Дуже кривий движок на цьому сайті - слово "лю6лять" як матюк розуміє

І
Ігор

Очевидно по- перше не треба бути фанатиком . Цитата з Біблії абсолютно не спотворена і не перекручена. У нас з кожного є свобода вибору .

В
віталій

о, підтяглися протежисти Ігор, по-перше, якщо вже ви притягли сюди дідуся Орігена, то для початку погугліть, чим відрізняється реінкарнація від передіснування душ. По-друге, звіртеся з сучасною догматикою будь-якої християнської конфесії. А перед тим як Письмо цитувати із спотвореним контекстом - підіть скупайтеся в чані зі святою водою. Медичні факти ж вказують, що члени індуїстських тоталітарних сект, різних варіацій рухів Нью-Ейдж, саєнтологи та інше шановне біле братство мають чіткі покази до як мінімум амбулаторного лікування в психіатра. Після невеличного курсу галоперидола мозок медитуючого реінкарната ПОВНІСТЮ ОНОВИТЬСЯ! Може навіть шовдарь знову їсти буде...

І
Ігор

"Цікаві " коментарі ! Треба спочатку прийти, поцікавитись, почути - а потім вже щось відписувати. В понятті реінкарнація немає нічого сектантського , рання християнська церква ще 500 років після появи Ісуса - приймала реінкарнацію (почитайте про Орігена). І це скажу, браття, що тіло й кров посісти Божого Царства не можуть, ані тління нетління не посяде. (1 до Коринтян 15:50) Медичні факти вказують що протягом 6-7 років наше тіло ПОВНІСТЮ ОНОВЛЮЄТЬСЯ !!!

5
555

Скринька відкривається просто. Отримайте відповідь на питання: кому належить "Зірка"?

1
122

Зірка вже немає чим гроші заробити... фінал .... краще б навчилися смачніше готувати , обслуговування покращили... а то бужня бужней стала.ціни великі, а сервіс... нуль!

В
віталій

надоїли ви піарити сектантів на християнські свята, вже не вперше ця лажа безкоштовно у зірці? хтось вкладує бабло, хоче навірно душі тим собі прибити, а мукачівська влада і провладні змі то піарять, робіть висновки

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

Шкода, що в Мукачеві-місті з сталими Християнськими традиціями дозволяють тури сектантів

5
555

Чергова замануха чергової секти.

І
Ігор

Мт 6,25-26 25. Ось чому кажу вам: Не турбуйтеся вашим життям, що вам їсти та що пити; ні тілом вашим, у що одягнутись. Хіба життя не більш – їжі, тіло – не більш одежі 26. Гляньте на птиць небесних: не сіють і не жнуть, ані не збирають у засіки, а Отець ваш небесний їх годує! Хіба ви від них не вартісніші? Отець Небесний про всіх піклується , про всіх своїх дітей у будь-яких тілах !

С
Сергіій

Бесплатный сыр всегда в мышоловці. Най ідуть у свою індію про сісь маразм розсказують. ЛЮдська душа безсмертна і не переселяється у якихось тварин і т.д.

Читайте також